20201214_TodaysBrew_Acosorb_0000084.jpg

Akoestisch plafond musea

Een goede akoestiek in een museum is essentieel. De museumbezoeker wil natuurlijk ongestoord van kunst kunnen genieten. Acosorb biedt op maat gemaakte akoestische oplossingen om het geluidscomfort in musea direct te verhogen. Wij leveren een grote mate van betrokkenheid en optimale kwaliteit om de beste resultaten te bereiken. Akoestisch spuit- en pleisterwerk heeft bovendien een prachtige afwerking en zorgt voor een fraai uitzicht. Elk museumbezoek wordt prettiger met behulp van de akoestische oplossingen van Acosorb.

 

Bent u op zoek naar akoestische isolatie voor uw ruimtes? Neem contact op door het contactformulier in te vullen en informeer naar de mogelijkheden. We geven vrijblijvende adviezen of direct een offerte op maat, indien gewenst.

Een goede akoestiek in historische musea

Veel musea zijn gevestigd in historische gebouwen, zoals het Rijksmuseum in Amsterdam. Deze panden hebben vaak vloeren gemaakt van steen of gelakt hout. Hierdoor bezitten ze van oorsprong meestal een slechte akoestiek en ontstaat er al gauw geluidshinder. De akoestische oplossingen van Acosorb verbeteren direct de akoestiek en zorgen ervoor dat het historische karakter van het museum wordt behouden. De nagalm vermindert, het geluidscomfort verhoogt direct en er ontstaat een perfecte akoestiek. Onze jarenlange ervaring zorgt ervoor dat we altijd een passende oplossing hebben voor elk museum.

Akoestische oplossingen voor moderne musea

Ook moderne musea hebben veel baat bij de akoestische oplossingen van Acosorb. Deze grote, open ruimtes met veel bezoekers kunnen zorgen voor een onaangename akoestiek. We verbeteren direct de akoestiek door middel van ons akoestische spuit- en pleisterwerk. Ons akoestische spuitwerk biedt diverse afwerkingsmogelijkheden: van glad tot grofkorrelig. Wenst u een strakke afwerking? Dan biedt ons akoestische pleisterwerk een ideale uitkomst. Onze akoestische oplossingen stemmen we altijd af op uw wensen en behoeften en brengen we naadloos aan. Bovendien zijn onze akoestische oplossingen geschikt voor alle ondergronden.

Gratis sample box

Om een beter beeld te krijgen van de mogelijke afwerkingen, sturen we u graag een gratis sample box toe. In de sample box vindt u diverse proefmonsters van onze akoestische oplossingen. Vraag de sample box aan door te bellen naar 020 2259731. Of stuur een mail naar info@acosorb.nl.

Toepassingsgebieden Acosorb