residentieel

Contact
20220117_DavidEsserPhotography_Acosorb_HeemstedeVilla5335.jpg

Voor elke woonruimte aansluitende akoestiek. Passend bij uw persoonlijke smaak.

De eigen woning is een veelzijdige plek om tot rust te komen, samen te komen én te werken. Het geluid in huis is doorslaggevend voor de sfeer en de beleving. Wij helpen huiseigenaren met onze jarenlange ervaring en vakmanschap om verschillende functies thuis mogelijk te maken.

Geluidsabsorptie creëert akoestisch comfort. Geluidsabsorberende bekleding voor wanden en plafonds dempt geluiden en vermindert galm.

20220728_DavidEsserPhotography_Acosorb_Aerdenhout5921-full.jpg

Resultaten: een groter gevoel van rust en privacy, minder overprikkeling, goede spraakverstaanbaarheid, verbeterde slaapkwaliteit, meer genieten van muziek.

DSCF6983.jpg

De akoestische oplossingen van Acosorb zijn volledig naadloos en hebben een onbeperkte levensduur. Wij leveren altijd maatwerk, afgestemd op uw wensen.

Bekijk producten
20210302_TodaysBrew_Acosorb_VillaWarmond0890.jpg
DSCF6987.jpg

Acosorb brengt akoestiek en esthetiek samen.

Ons veelzijdige palet van spuit- en pleisterwerk biedt een verscheidenheid van texturen en kleuren voor volledige creatieve vrijheid. Van superglad tot grofkorrelig, van nagespaand tot vlakgeschuurd. Ook in combinatie met 3D-geprinte ringen voor verlichting, ventilatieroosters en sprinklers.