Acosorb-De-Rotterdam19993-WEB.jpg

Akoestisch plafond kantoor

Acosorb realiseert snel en probleemloos een akoestisch plafond op kantoor. Door middel van spuit- en pleisterwerk creëren we een fijne akoestiek in alle soorten werkruimtes. Voor een aangenaam werkklimaat op kantoor en in andere zakelijke ruimtes is een goede akoestiek noodzakelijk. Dit verhoogt de concentratie van medewerkers en daarmee neemt de productiviteit toe. Bij Acosorb bent u verzekerd van kwalitatief spuit- en pleisterwerk en een directe verbetering van de akoestiek, waardoor nagalm vermindert en bovendien energiekosten worden bespaard.

Mogelijkheden akoestisch plafond

Akoestisch spuitwerk

Met akoestisch spuitwerk creëren we een akoestisch plafond op kantoor. Door het behandelen van het plafond en de wanden met het spuitwerk verbetert de akoestiek op kantoor direct. De akoestische spray is licht in gewicht en volgt iedere plafond- en wandvorm. Op deze manier brengen we de spray naadloos aan. Akoestisch spuitwerk biedt verschillende afwerkingsmogelijkheden: van glad tot grofkorrelig. Ontdek meer over ons akoestische isolatie. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.
 

Akoestisch pleisterwerk

Het optische aspect telt mee bij het maken van de keuze tussen spuiten en pleisteren. Akoestisch pleisterwerk heeft een zeer glad eindresultaat. Hierdoor creëren we een fijne akoestiek met een strakke afwerking. Onze akoestische isolatie is geschikt voor een grote diversiteit aan ondergronden, waaronder ook koepels, gewelven en dubbel gekromde oppervlakken. Ontdek meer over akoestisch pleisterwerk van Acosorb.