acosorb_enschede-2.jpg

Akoestische wanden

Ondervindt u dagelijks veel hinder in uw woning of kantoorpand van geluid dat nagalmt door harde materialen, zoals beton, staal en glas. Er is een simpele oplossing voor de slechte akoestiek in deze ruimtes: het aanbrengen van akoestisch pleister- of spuitwerk op de muren om ze te veranderen in naadloze akoestische wanden.

 

  • Veel kleuren en structuren mogelijk;
  • Luxe uitstraling;
  • Compleet naadloos aangebracht;
  • Op allerlei ondergronden toe te passen;
  • 5 jaar garantie;
  • Onbeperkte levensduur.
     

Bent u op zoek naar akoestische isolatie voor uw ruimtes? Neem contact op door het contactformulier in te vullen en informeer naar de mogelijkheden. We geven vrijblijvende adviezen of direct een offerte op maat, indien gewenst.

20220117_DavidEsserPhotography_Acosorb_HeemstedeVilla5338.jpg

Voor wie zijn akoestische isolatie wanden interessant?

Of u nu een woningeigenaar bent, een bedrijf begint of als aannemer panden bouwt en renoveert, bijna iedereen krijgt wel een keer te maken met de slechte akoestiek die vaak aanwezig is in gebouwen. Maar voor wie en wat voor panden is een akoestische isolatie wand echt de beste oplossing?

 

Het is het beste om bij de renovatie of bouw vanaf het begin rekening te houden met de akoestiek. Zo ontstaan er achteraf op geen enkel moment klachten over eventuele geluidsoverlast of de slechte akoestiek.

20220117_DavidEsserPhotography_Acosorb_HeemstedeVilla5335.jpg

Akoestische wandpanelen vs. akoestisch pleister- en spuitwerk

Veel mensen zijn op zoek naar akoestische wandpanelen wanneer ze de akoestiek in een bepaalde ruimte willen verbeteren. Maar het ophangen van wandpanelen is niet de beste manier om geluiden te absorberen en zo de akoestiek te verbeteren, omdat dit product niet naadloos kan worden geplaatst, niet toe te passen is op alle ondergronden en geen brandvertragende werking heeft.

 

Hieronder vindt u een complete lijst waarin we de akoestische wandpanelen vergelijken met ons eigen akoestische spuit- en pleisterwerk. Vorm zelf uw oordeel en kies voor de oplossing die u het meeste aanspreekt.

DSCF6988.jpg

Akoestische oplossingen voor allerlei ruimtes

U kunt bij ons terecht voor diverse soorten akoestische oplossingen op alle ondergronden. Iedere opdracht voeren we op maat uit met een prachtige en functionele afwerking als eindresultaat. Om u te verzekeren van de beste geluiddempende wanden, krijgt u ook 5 jaar garantie. Bekijk wat uw mogelijkheden zijn en waar we u mee kunnen helpen: