20210503_TodaysBrew_Acosorb_Mini1706.jpg

Akoestisch plafond showroom

Een goede akoestiek in uw showroom is essentieel. Het gaat hierbij vaak om grote, open ruimtes waar de spraakverstaanbaarheid verstoord kan worden door nagalm. Acosorb biedt op maat gemaakte oplossingen om de akoestiek in elke showroom direct te verbeteren. Binnen een dag brengen onze specialisten akoestisch spuit- of pleisterwerk aan. Onze akoestische oplossingen hebben diverse prachtige afwerkingen en creëren een fraai uitzicht. Verbeter de ervaring van uw klant met de akoestische oplossingen van Acosorb. Met vijf jaar hechtingsgarantie.

 

Bent u op zoek naar akoestische isolatie voor uw ruimtes? Neem contact op door het contactformulier in te vullen en informeer naar de mogelijkheden. We geven vrijblijvende adviezen of direct een offerte op maat, indien gewenst.

Een goede akoestiek in showrooms

Voor een optimale ervaring van uw klant is het essentieel dat de spraakverstaanbaarheid in uw showroom goed is. Nagalm van gesprekken van anderen kunnen als storend worden ervaren door uw klanten en verkopers. Als u merkt dat geluiden in uw showroom onvoldoende worden geabsorbeerd, biedt Acosorb uitkomst. Onze specialisten bewerken het plafond en de wanden van uw showroom met geluidsabsorberend spuitwerk en pleisterwerk om zo direct de akoestiek te verbeteren. De akoestische oplossingen van Acosorb zijn toepasbaar op elke ondergrond. Dankzij onze diverse afwerkingsmogelijkheden creëren we de mooiste resultaten, passend bij uw interieur. Zo voorziet Acosorb uw showroom niet alleen van hoogwaardig akoestisch comfort, maar ook van een prachtig esthetisch resultaat.

Toepassingsgebieden Acosorb

Onze duurzame en strakke akoestische afwerkingen zijn leverbaar voor onder andere:

-Restaurants
-Hotels
-Cafés
-Discotheken
-Bars