acosorb_enschede-2.jpg

Akoestische isolatie

DSCF0532.jpg

Goede akoestische isolatie is noodzakelijk om geluiden binnen een bepaalde ruimte te houden. Bij Acosorb specialiseren we ons in het aanbrengen van verschillende producten. We brengen onze akoestische oplossingen in één keer aan. Hiermee verbeteren we de akoestiek en blijven de geluiden in de ruimte. De akoestische isolatie absorbeert namelijk de trillingen. Deze trillingen verspreiden zich eenvoudig in grote ruimtes en door dunne wanden en plafonds.
 

Bent u op zoek naar akoestische isolatie voor uw ruimtes? Neem contact op door het contactformulier in te vullen en informeer naar de mogelijkheden. We geven vrijblijvende adviezen of direct een offerte op maat, indien gewenst.

Geluiden isoleren

Geluiden isoleren. Een betonnen plafond isoleert geluid van nature veel beter dan een houten plafond. Hoe dik we de stuclaag moeten aanbrengen om de hoogste isolatiewaarde te krijgen, is volledig afhankelijk van de staat van het pand en de materialen die gebruikt zijn om het pand te bouwen.

Isolerend stucwerk

Akoestische producten zijn er in verschillende soorten en maten. Akoestisch pleister- en spuitwerk is vaak de beste oplossing. We zorgen ervoor dat er geen naden te zien zijn en dat we de akoestische isolatie volledig naar wens aanbrengen. Daarnaast levert u zo min mogelijk in op de hoogte en breedte van de ruimte.