acosorb_enschede-2.jpg

Geluidswerend materiaal

U heeft bij Acosorb enorm veel keuze uit verschillende soorten geluidswerend materiaal. Daarnaast kunt u kiezen uit diverse kleuren en texturen om de muren en plafonds te creëren die bij uw interieur passen. Met onze geluidswerende oplossingen gaat u niet alleen geluidsoverlast tegen, maar verbetert u ook direct de akoestiek van de ruimte.

 

Bent u op zoek naar akoestische isolatie voor uw ruimtes? Neem contact op door het contactformulier in te vullen en informeer naar de mogelijkheden. We geven vrijblijvende adviezen of direct een offerte op maat, indien gewenst.

20220117_DavidEsserPhotography_Acosorb_HeemstedeVilla5335.jpg

Geluidsoverlast tegengaan

Door geluidswerend materiaal aan te brengen in uw woning of kantoorpand, absorbeert u twee type geluiden:

-Luchtgeluid;
-Contactgeluid.

20220117_DavidEsserPhotography_Acosorb_HeemstedeVilla5344-advanced.jpg

Luchtgeluid

Luchtgeluid ontstaat door trillingen die zich via de lucht verspreiden. In woningen en kantoorpanden is luchtgeluid de grootste oorzaak van geluidsoverlast. Muren en plafonds in slecht geïsoleerde panden absorberen bijvoorbeeld harde muziek en luide gesprekken amper, waardoor u er in de woning of ruimte ernaast veel last van heeft en zich niet kunt concentreren.

DSCF6987.jpg

Contactgeluid

Contactgeluid ontstaat door trillingen die via de muren, het plafond en de vloer verspreiden. Ook om dit soort geluiden optimaal te absorberen, raden we u aan om geluidswerend materiaal van Acosorb naadloos te laten aanbrengen. Hierdoor krijgt u een compleet sluitende afwerking en een mooi eindresultaat.

DSCF6983.jpg

Akoestische panelen of akoestisch spuit- en pleisterwerk?

Wilt u geluidswerend materiaal laten aanbrengen op uw muren en plafonds om overlast van contact- en luchtgeluiden tegen te gaan? U kunt ervoor kiezen om geluidsabsorberende panelen aan te schaffen en die zelf in uw woning te plaatsen, maar deze panelen hebben minder effect dan de beter geluidsisolerende oplossingen van Acosorb: akoestisch spuitwerk en akoestisch pleisterwerk. Het voordeel van dit type geluidswerende oplossing is dat het stijlvol, praktisch en compleet naadloos is.

20220117_DavidEsserPhotography_Acosorb_HeemstedeVilla5338.jpg

Geluidswerend materiaal voor de muren en plafonds

Bij Acosorb heeft u keuze uit diverse geluidswerende oplossingen in veel kleuren. Bekijk goed welke structuur bij uw interieur past.

 

Hoe hoog de isolatiewaarde, hangt af van het gekozen materiaal en de dikte van de stuclaag. U beslist zelf hoe dik de laag moet worden die we naadloos voor u aanbrengen. We hanteren een minimale dikte van 5 mm en een maximale dikte van 50 mm.

20220117_DavidEsserPhotography_Acosorb_HeemstedeVilla5344-advanced.jpg

Geluidswerend materiaal: toepassingen

U kunt ons inschakelen als u overlast ervaart van uw buren of dit juist wilt voorkomen. We verbeteren met onze materialen ook direct de akoestiek, zodat u zich beter kunt concentreren. We hebben veel ervaring met het isoleren van panden die voor verschillende doeleinden worden gebruikt:

-Horeca;
-Winkels;
-Bedrijfspanden;
-Woningen;
-Scholen.

 

In deze gebouwen is geluidswerend materiaal onmisbaar. Akoestisch spuit- en pleisterwerk kunnen op zowel horizontale als verticale oppervlakken naadloos en efficiënt worden aangebracht en hebben een effectieve werking. De materialen uit ons aanbod zijn niet voor niets de beste om geluiden zoveel mogelijk te absorberen en overlast te voorkomen.

20190211_TodaysBrew_Acosorb_Schipper2438-banner.jpg