acosorb_breda26837-1.jpg

Akoestisch plafond voor hotels

Speciaal voor hotels ontwikkelt Acosorb unieke en hoogwaardige plafonds waardoor de akoestiek in de ruimte verbetert. Het akoestische spray plafond beperkt de nagalm tot een minimum en voorkomt dat er warmte ontsnapt, waardoor de energiekosten lager uitvallen.

Akoestisch spuitwerk en pleisterwerk voor hotelketens

De akoestische producten van Acosorb worden naadloos op het plafond en wanden aangebracht. U kiest uit verschillende kleuren en structuren die altijd een verrijking van de ruimte zijn. Het spuitwerk en pleisterwerk zijn geschikt voor elke plek waar overnacht wordt: van kleine hotelletjes tot grote hotelketens.

Toepassingsgebieden Acosorb

Onze strakke en akoestische afwerkingen zijn geschikt voor onder meer:

-Kantoren;
-Warenhuizen;
-Winkelcentrums;
-Overheidsgebouwen;
-Bedrijfsverzamelgebouwen;
-Magazijnen.

Akoestisch plafond voor hotels in Amsterdam en Breda

In 2016 hebben we het Marriott Hotel Nassau Breda voorzien van Acospray met de DC2 2.0 spuitstructuur, vlakke afwerking in de kleur Ila Grey. Door Acosorb aan te brengen op de wanden rondom de kozijnen is de akoestiek flink verbetert. Ook verschillende delen van het Jakarta Hotel in Amsterdam zijn behandeld met onze akoestische spray. Het verbeterde plafond draagt bij aan het hoogwaardige interieur waar het Jakarta Hotel bekend om staat.