20190128_TodaysBrew_Acosorb_AmacTheWall12510.jpg

Akoestisch plafond retail

Om een aangename winkelervaring voor klanten en een fijne werkomgeving voor uw medewerkers te creëren, is een goede akoestiek in uw winkel noodzakelijk. Acosorb realiseert in één fase een akoestisch plafond voor winkels. Zo wordt nagalm direct gereduceerd en lekt er bovendien geen energie door naar andere delen van het pand. Hierdoor bespaart u op energiekosten. Bij ons bent u verzekerd van kwalitatief spuit- en pleisterwerk dat de akoestiek direct verbetert.

-Spuit- en pleisterwerk van hoge kwaliteit;
-In één fase naadloos aangebracht;
-Verschillende afwerkingen mogelijk;
-5 jaar garantie op de hechting.

 

Bent u op zoek naar akoestische isolatie voor uw ruimtes? Neem contact op door het contactformulier in te vullen en informeer naar de mogelijkheden. We geven vrijblijvende adviezen of direct een offerte op maat, indien gewenst.

Akoestisch plafond voor uw winkel

De akoestiek in uw winkel heeft invloed op de klanttevredenheid. Een open ruimte gevuld met medewerkers en klanten veroorzaakt hoge geluidsniveaus en echo’s. Klanten kunnen dit als storend ervaren. Bovendien is dit geen fijne werkomgeving voor uw medewerkers en kan het de productiviteit aantasten. Door de panden en het plafond in uw winkel te laten bewerken met ons akoestisch spuitwerk ontstaat er een uitstekende geluidsabsorptie en vermindert galm direct. Hierdoor ontstaat er een betere spraakverstaanbaarheid tussen collega’s en klanten en verbetert de werk- en winkelervaring. Bovendien kunt u rekenen op energiekostenbesparing. Onze akoestische oplossingen zijn geschikt voor zowel nieuwbouw als bestaande situaties. Acosorb is gespecialiseerd in het realiseren van akoestische plafonds in winkels door middel van akoestisch spuitwerk en akoestisch pleisterwerk.

 

Akoestisch spuitwerk

Door middel van akoestisch spuitwerk realiseren we een akoestisch plafond in uw winkel. Afhankelijk van de ondergrond en de wensen bepalen we de structuur, dikte en kleur van de spray. Hiermee realiseren we direct een fijne akoestiek in uw winkel. Onze akoestische spray is lichtgewicht en naadloos aan te brengen. Akoestisch spuitwerk heeft verschillende  afwerkingsmogelijkheden: van glad tot grofkorrelig.

 

Akoestisch pleisterwerk

Akoestisch pleisterwerk krijgt doorgaans de voorkeur wanneer een strakke afwerking gewenst is. Ons pleisterwerk is in eigen huis ontwikkeld en wordt exclusief aangeboden door Acosorb. Akoestisch pleisterwerk is geschikt voor diverse ondergronden en buigt mee met koepels en andere vormen. Hierdoor ontstaat er een strak plafond dat netjes en naadloos is afgewerkt voor een optimale geluidsabsorptie in uw winkel.

Toepassingsgebieden Acosorb

Onze duurzame en strakke akoestische afwerkingen zijn leverbaar voor onder andere:

-Restaurants
-Hotels
-Cafés
-Discotheken
-Bars