shoebaloo05.jpg

Akoestiek verbeteren kantoor

De akoestiek verbeteren op kantoor is zeker geen overbodige luxe. Een slechte akoestiek brengt namelijk tal van problemen met zich mee die de productiviteit en het welzijn van uw personeel niet ten goede komen. Een investering in een verbeterde akoestiek op kantoor betaalt zich daarom op termijn vanzelf terug.

Akoestisch spuitwerk en akoestisch pleisterwerk van Acosorb zorgen voor een betere akoestiek en verminderen galm op uw kantoor of in uw werkruimte. Neem contact op door het contactformulier in te vullen en informeer naar de mogelijkheden. We geven vrijblijvende adviezen of direct een offerte op maat, indien gewenst.

Nadelen van een slechte akoestiek op kantoor

Een slechte akoestiek op kantoor werkt bijzonder nadelig voor uw personeel of collega’s. Problemen die over het algemeen worden veroorzaakt door een slechte akoestiek zijn:

-Slechte verstaanbaarheid;
-Vermoeidheid;
-Verminderde concentratie;
-Verminderde productiviteit;
-Stress.

acosorb_hengelo-40.jpg

De oplossing voor een betere akoestiek op kantoor

Bovenstaande problemen wilt u natuurlijk te allen tijde voorkomen. Dit doet u met de akoestische oplossingen van Acosorb. Zowel bij renovatie- als nieuwbouwprojecten kunnen wij uw wanden en plafonds behandelen met ons akoestisch spuit- en pleisterwerk, waardoor de ruimte een verbeterde akoestiek krijgt. Bovendien zorgen onze akoestische oplossingen voor een besparing op uw energiekosten.

acosorb_hengelo-22.jpg

Akoestisch spuitwerk

Met akoestisch spuitwerk van Acosorb creëert u een akoestische wand of plafond op kantoor. Onze akoestische spray is lichtgewicht en volgt alle wand- en plafondvormen. Hierdoor is onze spray volledig naadloos aan te brengen. Het spuitwerk kan op diverse manieren afgewerkt worden: van grofkorrelig tot volledig glad.

shoebaloo22.jpg

Akoestisch pleisterwerk

Ons akoestisch pleisterwerk combineert een goede akoestiek met een strakke afwerking. Akoestisch pleisterwerk staat garant voor een glad eindresultaat en is geschikt voor een grote diversiteit aan ondergronden. Het is zelfs geschikt voor dubbel gekromde oppervlakken en koepels.

acosorb_hengelo-34.jpg

Neem contact op

Onze akoestische oplossingen zijn toepasbaar op elke ondergrond en bieden de perfecte uitkomst om de akoestiek op uw kantoor direct te verbeteren. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw eigen kantoor? Vraag vrijblijvend een offerte aan door een e-mail te sturen naar info@acosorb.nl, of kies voor een van de andere contactopties.