acosorb_enschede-2.jpg

Akoestiek verbeteren woonkamer

Wilt u ook af van die vervelende nagalm in uw woonkamer en zonder stress op de bank kunnen zitten? Acosorb biedt u dé oplossing voor slechte akoestiek! Onze experts op het gebied van akoestische oplossingen brengen naar uw voorkeuren pleister- of spuitwerk aan in uw woonkamer om de akoestiek aanzienlijk te verbeteren.

 

Het voordeel van onze geluidsabsorberende materialen is dat ze een oneindige levensduur hebben en we ze volledig naadloos aanbrengen. Dit maakt het duurzame pleister- en spuitwerk van Acosorb de beste methode om de akoestiek te verbeteren in de woonkamer.
 

Bent u op zoek naar akoestische isolatie voor uw ruimtes? Neem contact op door het contactformulier in te vullen en informeer naar de mogelijkheden. We geven vrijblijvende adviezen of direct een offerte op maat, indien gewenst.

20220711_DavidEsserPhotography_Acosorb_Rozemarijnlaan5839.jpg

4 redenen om geluid te absorberen in de woonkamer

We geven u graag een aantal redenen waarom het goed is om zo veel mogelijk geluid te absorberen in de woonkamer en op deze manier de akoestiek te verbeteren:

 

Minder afgeleid en geconcentreerder werken

Vooral voor thuiswerkers is het natuurlijk van belang dat ze in een rustige omgeving kunnen werken en zo min mogelijk worden afgeleid door geluid en nagalm. Minder afleiding zorgt ervoor dat u zich beter kunt concentreren en productiever bent.

 

Betere verstaanbaarheid

Een goede absorptie van geluiden zorgt voor een betere spraakverstaanbaarheid. Dit heeft als gevolg dat u minder hard hoeft te praten om elkaar goed te verstaan en niet overstemd wordt door eventuele nagalm.

 

Meer rust, minder vermoeidheid

Een woonkamer waar geluiden goed geabsorbeerd worden door de muren en het plafond, zorgt voor meer rust. U heeft veel minder afleiding van irritante prikkels en herrie ergens anders in huis, waardoor u ’s nachts een betere nachtrust krijgt en minder vermoeid wakker wordt.

 

Meer comfort in huis

Door een goede akoestiek in de woonkamer verbruikt u veel minder energie om met meerdere mensen tegelijk een gesprek te voeren. Dit bevordert het wooncomfort en zorgt voor rust.

20220117_DavidEsserPhotography_Acosorb_HeemstedeVilla5335.jpg

Soorten akoestisch pleister- en spuitwerk van Acosorb

We hebben bij Acosorb verschillende geluidswerende materialen die we aanbrengen om de akoestiek in de huiskamer te verbeteren. Ieder type geluidswerend materiaal heeft zijn eigen structuur. Bekijk onze soorten.

Acospray_dc1-1-ADV.jpg

Akoestische oplossingen voor alle ondergronden en ruimtes

Onze akoestische oplossingen brengen we op allerlei ondergronden en altijd op maat aan. Zo garanderen we bij iedere uitgevoerde opdracht de gewenste akoestische verbetering met de beste geluidsabsorptie. U ontvangt bij ons ook nog eens 5 jaar garantie op het aangebrachte pleister- of spuitwerk.

20190211_TodaysBrew_Acosorb_Schipper12725.jpg

Neem contact met ons op