acosorb_enschede-2.jpg

Geluidsabsorptie plafond

Goede geluidsabsorptie is noodzakelijk om geluidsoverlast tegen te gaan. Acosorb is gespecialiseerd in het aanbrengen van akoestisch spuitwerk en akoestisch pleisterwerk, waarmee een betere geluidsabsorptie kan worden gerealiseerd. Met onze akoestische toepassingen bestrijdt u de onderstaande vormen van geluidsoverlast:

  • Contactgeluid
  • luchtgeluid

Bent u op zoek naar akoestische isolatie voor uw ruimtes? Neem contact op door het contactformulier in te vullen en informeer naar de mogelijkheden. We geven vrijblijvende adviezen of direct een offerte op maat, indien gewenst.

20220921_DavidEsserPhotography_Acosorb_Cerius6294.jpg

Geluidsabsorptie tegen contactgeluid

Contactgeluid verspreidt zich rechtstreeks via het plafond. Bij contactgeluid kunt u bijvoorbeeld denken aan trapgeluiden, trillende machines, dreunende subwoofers, hoge hakken op een houten vloer of het verschuiven van meubels. Een akoestisch plafond van Acosorb absorbeert geluid niet alleen fantastisch, het heeft nog vele andere voordelen. Enkele hiervan zijn:

-Ziet er stijlvol uit;
-In één keer naadloos aan te brengen;
-Diverse structuren en kleuren mogelijk;
-Energiebesparend.

Geluidsabsorptie tegen luchtgeluid

Luchtgeluid is een geluidssoort die zich vormt via de lucht en zich daarna via het plafond naar andere ruimtes verplaatst. Denk hierbij bijvoorbeeld aan pratende mensen, een telefonerende receptioniste of muziek die hard aan staat. Akoestisch spuitwerk of pleisterwerk van Acosorb biedt een uitstekende geluidsabsorptie tegen luchtgeluiden. De geluidsenergie wordt afgebroken, waardoor er een stillere ruimte ontstaat.

Geschikt voor diverse ruimtes

Acosorb past akoestisch spuit- en pleisterwerk toe op veel plaatsen. Dit doen we eigenlijk overal waar communicatie en veel geluid een rol spelen. Denk hierbij onder andere aan:

-Scholen;
-Horeca;
-Winkels;
-Bedrijfspanden.

Neem contact met ons op