acosorb_enschede-2.jpg

Akoestische isolatie muur

In open ruimtes is het moeilijk om de akoestiek te optimaliseren. Een perfecte oplossing om geluid beter te absorberen is door de muren te behandelen met ons akoestische spuitwerk of akoestische pleisterwerk. Zo gaat u galm en ruis tegen. Onze unieke aanpak voor geluidsisolatie zorgt voor direct resultaat.

 

Bent u op zoek naar akoestische isolatie voor uw ruimtes? Neem contact op door het contactformulier in te vullen en informeer naar de mogelijkheden. We geven vrijblijvende adviezen of direct een offerte op maat, indien gewenst.

Waarom geluidsisolatie voor muren?

Geluidsisolatie wordt niet alleen op plafonds toegepast, maar ook op wanden. Het toepassen van geluidsisolatie in de muur brengt een hoop voordelen met zich mee. Geluid heeft de neiging te weerkaatsen op harde oppervlakken. In een ruimte met slechte akoestiek ontstaat een vervelende galm die zorgt voor een slechte spraakverstaanbaarheid en een onrustige leef- en werkomgeving.

 

Om dit tegen te gaan past Acosorb geluidsisolerende producten toe die de akoestiek effectief verbeteren. Dit zorgt voor aanzienlijk minder galm en een betere akoestiek.

DE_Wohnzimmer mit Akustikdecke_DE

Acosorb spuitwerk voor akoestische isolatie van muren

Door het bewerken van de wanden met ons spuitwerk bent u verzekerd van een verbeterde akoestiek. Akoestisch spuitwerk wordt soms ook wel vlokkenspray, akoestische spray of geluidsisolerende spray genoemd. We kijken naar de ruimte en uw wensen om de juiste spuitmix te kunnen leveren. Hierbij is het ook mogelijk dat wij spreken met de architect of de opdrachtgever om de optimale akoestiek te kunnen realiseren.

 

Ons spuitwerk is op iedere ondergrond toe te passen en zal naadloos in één keer worden aangebracht.

Spuitwerk voordelen

-Verminderde geluidsoverlast;
-Vermijdt condensvorming;
-Cradle-to-cradle (circulair product);
-Naadloos aan te brengen waardoor richtingloos ontwerp mogelijk is;
-Een onbeperkte levensduur;
-In één keer aan te brengen;
-Vermindert de energiekosten door isolerend effect;
-Kleuren aan te passen aan uw wensen;
-Ruwer resultaat mogelijk dan bij pleisterwerk.

vondel_26.jpg

Acosorb pleisterwerk voor geluidsisolatie van muren

Acosorb heeft akoestisch pleisterwerk ontwikkeld om zo een prettige werk- en leefomgeving voor u te kunnen creëren. Ons exclusieve akoestische pleisterwerk bestaat uit een mineraalwolplaat als basis die naadloos kan worden aangebracht. Hier bovenop komt een transparante akoestische pleisterlaag voor optimale geluidsabsorptie. Ons pleisterwerk is niet alleen voor verticale of gladde muren geschikt, maar kan op vele denkbare vormen worden aangebracht. Zo is er geen limiet aan uw creativiteit en kunt u een ruimte toch voorzien van akoestische isolatie op de muren.

vondel_25.jpg

Pleisterwerk voordelen

-Ontwikkeld om zeer efficiënt aan te brengen;
-Energiekosten kunnen tot wel 10% gereduceerd worden;
-Zorgt voor een betere akoestiek en dus betere spraakverstaanbaarheid;
-Verbetert de levensduur en brandveiligheid van ruimtes;
-Vermindert de luchtvochtigheid in de kamer;
-Egaal resultaat (gladder dan spuitwerk).

acosorb_ampelman23440-WEBv2.jpg

Gratis sample geluidsisolatie wanden

Online kunt u al veel lezen over alle details van ons akoestisch spuit- en pleisterwerk. Om u een nog beter beeld te geven van onze akoestische oplossingen, kunt u bij ons samples opvragen. Wij komen de proefmonsters graag bij u langsbrengen of sturen het naar u toe. Acosorb past naast akoestisch spuitwerk ook pleisterwerk toe om de akoestiek te verbeteren. U kunt ook direct een sample aanvragen van akoestisch pleisterwerk.

D

Variërende kosten voor variërende muren

Muren komen in veel verschillende soorten, vormen en maten. Zoals aangegeven is ons pleister en- spuitwerk van toepassing op een groot scala van wanden. Wij kijken naar de grootte van de ruimte, het muurtype en de persoonlijke wensen van de klant om een duidelijk kostenplaatje te kunnen geven. Om een beeld te krijgen van wat er mogelijk is, vindt u hier enkele van onze projecten.

Geluiddempende want met minimaal onderhoud

Zowel Acosorbs akoestische spuitwerk als pleisterwerk is gemakkelijk te reinigen met bijvoorbeeld een stofzuiger met een zachte borstel. We zullen u natuurlijk ook voorzien van een uitgebreid onderhoudsvoorschrift om de muur zo goed mogelijk te kunnen onderhouden.

20210503_TodaysBrew_Acosorb_Mini1694.jpg