CF014576.jpg

Akoestisch plafond bibliotheken

In bibliotheken is het extra belangrijk dat men rustig kan lezen of studeren, zonder gestoord te worden door een vervelende nagalm. Een akoestisch plafond biedt daarom de perfecte uitkomst voor bibliotheken. Hierdoor geniet iedereen van een oase van rust. Met geluidsabsorberend spuitwerk en pleisterwerk verhogen we de concentratie en creëren we een prettige werksfeer. Bovendien zorgt de naadloze afwerking voor een prachtige, nette uitstraling. Zo wordt een bezoek aan de bibliotheek voor iedereen een comfortabele en rustgevende ervaring.  
 

  • Uitzonderlijke goede geluidsabsorptie
  • naadloos aangebracht in één fase
  • 5 jaar garantie op de hechting
  • Diverse soorten afwerkingen mogelijk


Bent u op zoek naar akoestische isolatie voor uw ruimtes? Neem contact op door het contactformulier in te vullen en informeer naar de mogelijkheden. We geven vrijblijvende adviezen of direct een offerte op maat, indien gewenst.

Akoestische oplossingen voor bibliotheken

Een akoestisch plafond is een effectieve oplossing om te voorkomen dat het rumoerig wordt in de bibliotheek. Mensen komen er om alleen boeken te lezen of juist om een rustig plekje te vinden om geconcentreerd te werken of studeren. Hoe dan ook, de akoestiek van de ruimte is cruciaal voor een prettig binnenklimaat. Een slechte akoestiek leidt tot concentratieverlies en een onprettig leef- en werkklimaat. Acosorb komt met een effectieve oplossing in de vorm van akoestisch spuitwerk en akoestisch pleisterwerk.

Gratis sample box

Om een beter beeld te krijgen van de mogelijke afwerkingen, sturen we u graag een gratis sample box toe. In de sample box vindt u diverse proefmonsters van onze akoestische oplossingen. Vraag de sample box aan door te bellen naar 020 2259731. Of stuur een mail naar info@acosorb.nl.

Toepassingsgebieden Acosorb