Vlokken plafond

Een vlokken plafond als akoestische oplossing

 

Er bestaan diverse manieren om via het plafond de akoestiek te verbeteren. Een voorbeeld daarvan is een vlokken plafond. Dit type plafond bestaat uit zogenoemde cellulosevlokken die over geluidsabsorberende eigenschappen beschikken. De specialisten van Acosorb brengen een absorberende vlokkenlaag aan door het op het bestaande plafond te spuiten. Naast het verhogen van het akoestisch comfort kiest u zo voor een prachtige, esthetische afwerking.
Direct meer informatie of een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem gerust contact met ons op via onderstaande buttons.

Wat is een vlokken plafond?

Een vlokken plafond bestaat uit cellulosevlokken die een akoestische werking hebben. De cellulosevlokken staan bekend om de uitstekende geluidsabsorberende eigenschappen, waardoor de geluidsweergave in de ruimte verbetert en galmen en echo’s tot de verleden tijd behoren. Akoestisch spuitwerk in de vorm van een vlokken plafond passen we toe in uiteenlopende situaties. Bijvoorbeeld om geluidshinder in een kantoor te verminderen, maar ook om nagalm in een residentie te voorkomen.

Todatysbrew-avocado0683.jpg

Voordelen van een akoestisch vlokken plafond

 

Een akoestisch vlokken plafond brengt diverse voordelen met zich mee. Het akoestisch spuitwerk voorkomt zoals gezegd galm en vermindert geluidshinder doordat er minder geluid van het plafond weerkaatst. Daarnaast is een akoestisch cellulose plafond een betaalbare oplossing met bovendien een lange levensduur. Een vlokken plafond is milieuvriendelijk en voldoet daarmee aan de duurzaamheidseisen van deze tijd. De cellulosevezels voor het vlokken plafond komen uit diverse recyclebronnen. Hierbij kan het gaan om afval uit de industrie maar ook consumenten afvalstromen. Verder is akoestisch spuitwerk eenvoudig te combineren met een uitstraling naar keuze. Er zijn namelijk allerlei kleurtinten beschikbaar om uit te kiezen.

 

Vlokken plafond als akoestische oplossing


Een vlokken plafond is een ideale akoestische oplossing als u de keuze wilt maken voor een effectieve en milieuvriendelijke oplossing voor een betaalbare prijs. Akoestisch spuitwerk is in vergelijking met andere substituten relatief eenvoudig aan te brengen door onze specialisten.

20190703_TodaysBrew_Acosorb_AceandTateHQ17413.jpg

Vrijwel overal toepasbaar

 

Een akoestisch vlokken plafond is in principe overal toepasbaar. De meest uiteenlopende ruimtes komen in aanmerking voor een vlokken plafond, denk bijvoorbeeld aan plafonds van grote kantoortuinen, in een restaurant, een vergaderzaal, ziekenhuis of in een museum.


In grote woningen waar sprake is van een galm of geluidshinder is deze oplossing eveneens bijzonder effectief te noemen. Hieronder staan een aantal voorbeelden van toepassingen, maar we voorzien nog veel meer bedrijven en organisaties in allerlei sectoren van akoestisch spuitwerk.

 

Verbeter de akoestiek met Acosorb

 

Wilt u de akoestiek in een ruimte verbeteren? De producten van Acosorb zijn hier perfect voor en onze specialisten zijn gespecialiseerd in het aanbrengen van akoestisch spuitwerk. U profiteert met een vlokken plafond van een optimale geluidswerking met vermindering van galm, echo en andere geluidshinder. Bekijk onze eerdere projecten om onder meer inspiratie op te doen ten aanzien van het esthetische karakter.

Vraag vrijblijvend een sample aan


Het is altijd mogelijk om vrijblijvend samples aan te vragen van onze vlokken plafonds. Op die manier ervaart u in de praktijk de textuur en ziet u hoe mooi de kleuren zijn. U ontvangt van ons een samplebox met daarin een selectie van verschillende soorten spuitwerk in diverse afwerkingen.


Kosten akoestisch vlokken plafond


De kosten van een akoestisch vlokken plafond zijn afhankelijk van meerdere factoren. De dikte van het akoestisch spuitwerk speelt bijvoorbeeld een rol, maar dit geldt eveneens voor het totale oppervlak. Daarnaast heeft de samenstelling op basis van maatwerk invloed op de kosten, zoals wanneer uw keuze valt op een speciale kleur. Wilt u een prijsopgave ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op.
 

D

Neem vrijblijvend contact op


We nodigen u uit om vrijblijvend contact met ons op te nemen als u meer wilt weten over ons vlokken plafond. Heeft u een algemene vraag over akoestisch spuitwerk, zoals de toepassingen, het onderhoud of over onze werkwijze? We hebben voor u alvast een aantal veelgestelde vragen en de bijbehorende antwoorden voor u op een rij gezet.


Mocht uw vraag daar niet tussen zitten, dan staan we u graag persoonlijk te woord. Bel ons gerust of stuur een e-mail als u meer informatie wenst. Het is ook altijd mogelijk om een vrijblijvende offerte voor een akoestisch vlokken plafond aan te vragen.
 

20190208_TodaysBrew_Acosorb_iClicks12615.jpg