acosorb_thermion_13.jpg

Akoestisch plafond zorg

Daar waar rust essentieel is voor de gemoedstoestand en het herstelproces, is ook een goede akoestiek van belang. Een akoestische omgeving maakt de ruimte aangenamer en verhoogt het comfort van patiënten en medewerkers. Onze akoestische oplossingen verminderen nagalm in elke zorginstelling. Akoestisch spuit- en pleisterwerk werkt energiebesparend en realiseert een goede spraakverstaanbaarheid. Dit resulteert in een fijne omgeving die de rust en veiligheid waarborgt. Een goede akoestiek, op plaatsen waar het er echt toe doet.

 

Bent u op zoek naar akoestische isolatie voor uw ruimtes? Neem contact op door het contactformulier in te vullen en informeer naar de mogelijkheden. We geven vrijblijvende adviezen of direct een offerte op maat, indien gewenst.

Direct een goede akoestiek

Door middel van akoestisch spuitwerk of pleisterwerk creëren we direct een goede akoestiek in zorginstellingen. Er zijn diverse afwerkingen mogelijk: van grofkorrelig tot glad. Wij brengen het spuit- of pleisterwerk in één fase naadloos aan. Onze akoestische oplossingen zijn geschikt voor elke ondergrond en kunnen in elke zorginstelling worden aangebracht. Van grote ziekenhuizen tot kleine praktijken. Een aangename akoestiek creëert een fijne sfeer in elke zorginstelling, wat resulteert in meer comfort en een prettiger herstelproces.

Toepassingsgebieden Acosorb

Onze duurzame en strakke akoestische afwerkingen zijn leverbaar voor onder andere:

-Ziekenhuizen
-Kinderdagverblijven
-Opvangcentra
-Woonhuizen
-Tandartspraktijken
-Zwembaden

 

Toegepast op