Akoestisch plafond zwembad

Zwembaden vragen om een specialistische kijk op akoestiek. Door middel van akoestisch spuit- en pleisterwerk realiseert Acosorb snel en naadloos een akoestisch plafond voor zwembaden. De akoestiek verbetert direct. Maak van uw zwembad een ware ontspanningsruimte, waar uw gasten ongestoord kunnen genieten en kinderen lekker vrijuit kunnen spetteren.

  • Akoestische oplossingen voor zwembaden
  • Toepasbaar op diverse ondergronden
  • In één fase naadloos aangebracht
  • Standaard 5 jaar garantie op hechting
Wilt u meer weten over de mogelijkheden of advies van een van onze experts ontvangen, neem dan gerust contact met ons op via de onderstaande buttons.
Aquamar Acospray 2018
Aquamar Acospray 2018

Akoestisch plafond gecreëerd door Acosorb voor Aquamar

Een goede akoestiek is essentieel in een zwembad

In zwembaden zijn geluidsniveaus bijna altijd hoog. Bezoekers ervaren een hoge mate van nagalm, schelle geluiden en echo. Veel bezoekers vinden dit storend en bovendien brengt dit de veiligheid van uw gasten in gevaar. Door de verspreiding van geluiden wordt geroep om hulp minder goed opgepikt. Een goede akoestiek is daarom erg belangrijk. Door de klimaatomstandigheden in een zwembad kunnen veel akoestische oplossingen helaas niet toegepast worden. Het akoestische spuit- en pleisterwerk van Acosorb is waterbestendig en speciaal ontworpen voor binnenzwembaden met een hoge luchtvochtigheid. Onze akoestische oplossingen houden bovendien rekening met hygiëne en zijn daarom erg geschikt voor toepassingen in privé en publieke zwembaden.

  • Verbeter de veiligheid in het zwembad
  • Fijnere omgeving voor uw medewerkers en gasten
  • Gemakkelijker communiceren
  • Minder risico op gehoorbeschadigingen

Akoestisch plafond in het zwembad

Onze akoestische oplossingen werken geluidsabsorberend en verlagen direct het geluidsniveau. Ze zijn uitermate geschikt voor toepassingen in het zwembad. Ons akoestische spuit- en pleisterwerk is geschikt voor zowel de badruimte als de doucheruimtes om het lawaai te verminderen. We stemmen onze akoestische oplossingen af op het gebruikerscomfort. Wij brengen het akoestische spray- of pleisterwerk in één fase naadloos aan en verbeteren de akoestiek direct. Nagalm verdwijnt en de geluidsabsorptie is maximaal. Dit creëert een betere spraakverstaanbaarheid, meer rust en bovendien meer veiligheid in het zwembad.

Akoestisch spuitwerk

Ons akoestische spuitwerk is lichtgewicht en heeft diverse afwerkingsmogelijkheden:  van grofkorrelig tot glad. We beschikken over een grote diversiteit aan diktes en kleuren. De dikte, kleur en structuur zijn afhankelijk van de ondergrond, uw wensen en zijn in lijn met het beschikbare budget. We brengen de spray volledig naadloos aan. Het akoestische spuitwerk is onderhoudsvriendelijk en heeft een onbeperkte levensduur.

Akoestisch pleisterwerk

Akoestisch pleisterwerk heeft een gladde finish en is ideaal als u een strakke afwerking wenst. Ons pleisterwerk is geschikt voor een grote diversiteit aan ondergronden en probleemloos aan te brengen op onder andere koepels en dubbelgekromde vlakken. Naast onze standaard witte kleur is het ook mogelijk om het pleisterwerk in een specifieke kleur te maken, passend bij het kleurenschema van het zwembad.

Akoestische oplossingen voor diverse toepassingen

Acosorb biedt diverse akoestische oplossingen voor locaties waar mensen samenkomen en communicatie van belang is. We realiseren een akoestisch plafond voor onder andere:

Aquamar Acospray 2018Akoestisch plafond gecreëerd door Acosorb voor Aquamar

Contact opnemen

Onze akoestische oplossingen zijn toepasbaar op iedere ondergrond. Doorgaans worden we veel ingeschakeld door architectenbureaus. Benieuwd naar de mogelijkheden voor zwembaden of andere toepassingen? Bel naar 020 717 3000 of stuur een e-mail naar info@acosorb.nl.  Binnen een week ontvangt u vrijblijvend een offerte van ons.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Wilt u meer informatie over onze akoestische oplossingen of wilt u direct een offerte opvragen? Neem dan contact met ons op via 020 717 3000 of info@acosorb.nl.  U ontvangt binnen 5 werkdagen een op maat gemaakte offerte van ons.

Contact

Spinnerij 33
1185 ZS Amstelveen
The Netherlands

Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Vraag/ opmerking
Aanvullende info
Grootte oppervlak in m²
Plaats
Plafondtype
Plafondhoogte