Akoestische isolatie

Goede akoestische isolatie is noodzakelijk om geluiden binnen een bepaalde ruimte te houden. Bij Acosorb specialiseren we ons in het aanbrengen van akoestisch pleisterwerk en akoestisch spuitwerk. We brengen onze akoestische oplossingen in één keer aan. Hiermee verbeteren we de akoestiek en blijven de geluiden in de ruimte. De akoestische isolatie absorbeert namelijk de trillingen. Deze trillingen verspreiden zich eenvoudig in grote ruimtes en door dunne wanden en plafonds.

Bent u op zoek naar akoestische isolatie voor uw ruimtes? Neem contact op door het contactformulier in te vullen en informeer naar de mogelijkheden. We geven vrijblijvende adviezen of direct een offerte op maat, indien gewenst.

020 2420365 Mail onsVraag offerte aan

Geluiden isoleren

Een betonnen plafond isoleert geluid van nature veel beter dan een houten plafond. Hoe dik we de stuclaag moeten aanbrengen om de hoogste isolatiewaarde te krijgen, is volledig afhankelijk van de staat van het pand en de materialen die gebruikt zijn om het pand te bouwen.

Isolerend stucwerk

Akoestische producten zijn er in verschillende soorten en maten. Akoestisch pleister- en spuitwerk is vaak de beste oplossing. We zorgen ervoor dat er geen naden te zien zijn en dat we de akoestische isolatie volledig naar wens aanbrengen. Daarnaast levert u zo min mogelijk in op de hoogte en breedte van de ruimte.

Akoestische isolatie in woningen

In woonhuizen hebben onze akoestische oplossingen als hoofddoel om luchtgeluiden tegen te houden en de akoestiek te verbeteren. Geluid van bijvoorbeeld muziek klinkt aanzienlijk beter in de ruimte waarin u het afspeelt. Daarnaast zorgt de akoestische isolatie ervoor dat anderen zich minder storen aan de geluiden.

Akoestische isolatie in bedrijfspanden

In bedrijfspanden brengen we vooral akoestische oplossingen aan om de spraakverstaanbaarheid te bevorderen en hoge concentratieniveaus te behalen. Daarnaast zorgt het ook voor minder geluidsoverslag van de ene naar de andere ruimte.

Ook in vergaderruimtes en scholen is een goede akoestiek noodzakelijk. Met ons pleister- of spuitwerk verbeteren we de akoestiek van een ruimte en verminderen we de nagalm. We brengen het stucwerk in elke gewenste kleur aan, zodat u een kleur kunt kiezen waar u en uw collega’s of gezinsleden zich het prettigst bij voelen.

Voordelen geluidsisolatie

Het stucwerk van Acosorb zorgt niet alleen voor een betere akoestiek en minder nagalm, maar bijvoorbeeld ook voor een fijnere sfeer en warmte-isolatie. Daarnaast profiteert u met onze akoestische producten van nog meer voordelen:

  • Naadloze afwerking
  • In iedere kleur leverbaar
  • Minimale inlevering op de hoogte van uw plafond.
  • Energiekostenbesparing
  • Geen geluidsoverlast meer
  • Beter concentreren

Voor welke panden is geluidsisolatie geschikt?

We brengen onze akoestische producten aan in veel verschillende ruimtes. Onze specialisten komen overal waar communicatie en geluid belangrijke rollen spelen, zoals:

Vrijblijvende offerte aanvragen

Wilt u meer informatie over akoestische isolatie voor uw woning of bedrijfspand? We helpen u graag. Stuur een e-mail naar info@acosorb.nl of bel ons via 020 2420367. U kunt ook direct een passende prijsopgave aanvragen.

Contact

Spinnerij 33
1185 ZS Amstelveen
The Netherlands

Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Vraag/ opmerking
Aanvullende info
Grootte oppervlak in m²
Plaats
Plafondtype
Plafondhoogte