Akoestisch plafond voor horeca

Een akoestisch plafond is niet alleen functioneel, maar biedt ook een schitterend aanzicht. Acosorb creëert plafonds die voor een goede akoestiek zorgen én bijdragen aan een hoogwaardig interieur. De plafonds maken het verschil.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden of advies van een van onze experts ontvangen, neem dan gerust contact met ons op via de onderstaande buttons.

Mama Kelly Acospray 2017
Mama Kelly Acospray 2017
Mama Kelly Acospray 2017

Naadloze plafonds en wanden van Acosorb

Acosorb ontwikkelt akoestische wanden en plafonds zonder naden in diverse kleuren en structuren. Onze plafonds dragen bij aan een optimale akoestiek en vermindering van nagalm in elke horecagelegenheid. Lees hier meer over akoestisch spuitwerk en akoestisch pleisterwerk.

Toepassingsgebieden Acosorb

Onze duurzame en strakke akoestische afwerkingen zijn leverbaar voor onder andere:

  • Discotheken
  • Bars

Akoestische oplossingen voor de horeca

Acosorb verbetert de akoestiek in horecagelegenheden wereldwijd, van Nederland tot China. Zo ook in het Alto restaurant in Hong Kong. De akoestische applicateurs van Acosorb hebben de chique uitstraling van het Alto gecombineerd met de souplesse van Acosorb.

Meer weten?

De akoestische toepassingen van Acosorb zijn verkrijgbaar voor alle soorten horecagelegenheden. We vertellen u hier graag meer over in een persoonlijk gesprek. Neem contact met ons op via het contactformulier of telefonisch via 020 717 3000.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Wilt u meer informatie over onze akoestische oplossingen of wilt u direct een offerte opvragen? Neem dan contact met ons op via 020 717 3000 of info@acosorb.nl.  U ontvangt binnen 5 werkdagen een op maat gemaakte offerte van ons.

Contact

Spinnerij 33
1185 ZS Amstelveen
The Netherlands

Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Vraag/ opmerking
Aanvullende info
Grootte oppervlak in m²
Plaats
Plafondtype
Plafondhoogte