Onze missie & Onze visie

Onze missie

Acosorb brengt het geluid in iedere ruimte terug tot de essentie. Want waar mensen ook wonen, werken en samenkomen: geluid kleurt de ervaring.

Goede akoestiek is doorslaggevend voor een gevoel van privacy en welzijn, goede concentratie en hoge productiviteit.

Wij optimaliseren de akoestische beleving in elk type gebouw met oog voor esthetiek. Onze naadloze wand- en plafondbekleding absorbeert geluid en vermindert galm. Een veelzijdig palet van spuit- en pleisterwerk biedt een verscheidenheid van texturen en kleuren voor volledige vormvrijheid.

Als internationale partner van architecten, aannemers, ondernemers en particulieren garandeert Acosorb de beste akoestiek voor elk project – nieuwbouw of renovatie. Milieuvriendelijk en altijd gericht op innovatie.

CF014421.jpg

Onze visie

Onze maatschappij verandert steeds sneller.

Macrofactoren zoals digitalisering, globalisering, milieu- en geopolitieke vraagstukken raken ons dagelijks leven.

We zien dat steeds meer mensen last hebben van overprikkeling, verlies van focus en een afnemend gevoel van privacy.

Onder deze toenemende druk groeit de behoefte aan balans. Een zoektocht die kan worden ondersteund door bewust te kijken naar geluidsniveaus en nagalm in de woon- en werkomgeving. Acosorb draagt met bezieling en bekwaamheid bij aan akoestisch comfort wereldwijd.

Onze ambitie richt zich op milieuvriendelijkheid, veiligheid en toekomstbestendigheid. Wij lopen altijd een stap voor op de markt:

  • Al onze akoestische producten zijn vervaardigd van 100% gerecyclede vezels.
  • Het akoestische spuitwerk uit de Acosorb Green Line bestaat uit 100% post-consumer recycled content. De samenstelling en de zichtbaar gerecyclede uitstraling vormen een duurzame en eigentijdse keuze voor onze klanten in onder andere het onderwijs en bedrijfsleven.
  • Met de nieuwe Acosorb Zero Line (0% borax) concretiseren wij onze visie op vervanging van materialen die nu nog gangbaar zijn, maar gaandeweg ook in de rest van de markt uitgefaseerd zullen worden.