Akoestisch plafond woonkamer

Verbeter de akoestiek in uw woonkamer met een akoestisch plafond van Acosorb. Onze akoestische spray absorbeert geluid, waardoor nagalm wordt voorkomen en de spraakverstaanbaarheid verbetert. Andere voordelen van Acosorb akoestisch spuit- en pleisterwerk:

  • Volledig naadloos
  • Grote diversiteit aan kleuren en texturen
  • Op iedere ondergrond toepasbaar
  • Duurzaam en circulair
  • Eenvoudig plaatselijk te repareren
  • Onderhoudsvriendelijk

Wilt u meer informatie over onze akoestische oplossingen of wilt u direct een offerte opvragen? Neem dan contact met ons op via 020 717 3000 of info@acosorb.nl.

Kosten akoestisch plafond

De kosten van een akoestisch plafond hangen af van een aantal factoren, zoals de grootte van uw woonkamer, de dikte en structuur van het plafond, de kleur en eventuele aanvullende wensen. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Deze ontvangt u binnen vijf werkdagen.

Toepassingen

De akoestische oplossingen van Acosorb kunnen praktisch overal toegepast worden. Het materiaal is namelijk geschikt voor elke ondergrond. We plaatsen dus niet alleen akoestische plafonds in woonkamers, maar ook in bedrijfspanden, hotels, kantoren en scholen. Daarnaast is ons akoestisch spuit- en pleisterwerk zeer geschikt om te gebruiken op wanden.

Onderhoud akoestisch spuitwerk

Akoestisch spuitwerk is zeer onderhoudsvriendelijk. Voor het reinigen van het materiaal kunt u het beste een stofzuiger met zachte borstel gebruiken. Zo voorkomt u dat uw plafond beschadigd raakt. Een volledig onderhoudsvoorschrift kunnen we u op verzoek toesturen.

Contact met Acosorb

Neem voor meer informatie over onze akoestische oplossingen contact met ons op via 020 717 3000 of info@acosorb.nl.