20220117_DavidEsserPhotography_Acosorb_HeemstedeVilla5323.jpg

Akoestisch plafond woonhuizen

Een akoestisch plafond in uw woonruimte is niet alleen erg functioneel, maar biedt ook een schitterend resultaat. Acosorb realiseert akoestische plafonds en wanden die bijdragen aan een hoogwaardig interieur. Ons spuit- en pleisterwerk creëert een goede spraakverstaanbaarheid en meer comfort in uw woonruimte.

 

Bent u op zoek naar akoestische isolatie voor uw ruimtes? Neem contact op door het contactformulier in te vullen en informeer naar de mogelijkheden. We geven vrijblijvende adviezen of direct een offerte op maat, indien gewenst.

Naadloze plafonds en wanden van Acosorb

Acosorb creëert akoestische plafonds en wanden in uw woonruimte door middel van spuit- of pleisterwerk. Onze akoestische oplossingen zijn hygroscopisch, volledig naadloos en hebben een onbeperkte levensduur. Wij leveren altijd maatwerk, afgestemd op uw wensen. Zo zijn er diverse afwerkingen mogelijk: van grofkorrelig tot glad. Ook zijn onze akoestische oplossingen verkrijgbaar in diverse RAL-kleuren, waardoor het resultaat altijd fantastisch aansluit op uw interieur. Zo creëren wij een fijne akoestiek met een prachtig aanzicht. Lees meer over akoestisch spuitwerk en akoestisch pleisterwerk.

Toepassingsgebieden Acosorb

Onze duurzame en strakke akoestische afwerkingen zijn leverbaar voor onder andere:

-Restaurants
-Hotels
-Cafés
-Discotheken
-Bars
 

De voordelen van een akoestisch plafond in uw woning

Een goede akoestiek in uw woonruimte brengt diverse voordelen met zich mee. Zo raken kinderen minder snel overprikkeld. Er is namelijk sprake van minder galm. Een goede akoestiek zorgt er bovendien voor dat u optimaal kunt genieten van muziek. U hoort de klanken zoals nooit tevoren. Tot slot zorgt een akoestisch plafond voor meer privacy. De geluiden in uw woning worden gedempt.