20190208_TodaysBrew_Acosorb_iClicks12674.jpg

Akoestisch plafond callcenter

Een goede akoestiek in callcenters is cruciaal. Medewerkers voeren tegelijkertijd telefoongesprekken, wat leidt tot een hoog geluidsniveau. Acosorb verbetert de akoestiek in uw callcenter door middel van hoogwaardig akoestisch spuit- of pleisterwerk. Onze specialisten brengen de akoestische oplossingen in één fase aan, waardoor nagalm direct vermindert. Zo creëren we snel een goede spraakverstaanbaarheid én een fijne werkomgeving. Met vijf jaar garantie op de hechting en akoestiek.

Een goede akoestiek in callcenters

Door het hoge geluidsniveau in callcenters kunnen medewerkers het een uitdaging vinden om geconcentreerd te werken. Een slechte akoestiek kan een goedlopend telefoongesprek verstoren. De klant aan de andere kant van de lijn krijgt het gevoel dat het gehele kantoor meeluistert met het gesprek. Vooral bij privacygevoelige gesprekken is dit erg vervelend. Om een fijne werkomgeving te creëren is het belangrijk dat het geluid goed geabsorbeerd wordt. Acosorb maakt dit mogelijk met akoestisch spuitwerk en pleisterwerk. Profiteer van de voordelen die onze akoestische oplossingen bieden:

-Nagalm vermindert
-Betere spraakverstaanbaarheid
-Verbeter de concentratie van uw medewerkers
-Verhoog het gevoel van privacy
-Maskeren van achtergrondgeluiden
-Een naadloze afwerking
-Kwalitatief spuit- en pleisterwerk met een fraaie uitstraling

Akoestisch spuit- en pleisterwerk

Onze specialisten bewerken uw plafond en wanden met akoestisch spuit- of pleisterwerk om de akoestiek in uw callcenter direct te verbeteren. Het verschil tussen spuitwerk en pleisterwerk is het optisch resultaat. Spuitwerk heeft een grofkorrelig tot gladde afwerking. Wenst u een supergladde afwerking? Dan biedt ons pleisterwerk uitkomst. Onze akoestische oplossingen brengen we naadloos aan. Ook zijn er diverse kleuren mogelijk. Zo kunnen we het spuit- en pleisterwerk afstemmen op uw interieur. Bij Acosorb bent u altijd verzekerd van kwalitatief akoestisch maatwerk met een prachtige afwerking.