Akoestische isolatie plafond

In open ruimtes is het moeilijk om de akoestiek te verbeteren en galm tegen te gaan. Met akoestische plafondisolatie kunt u de overtollige geluidsenergie afbreken om een aangenaam akoestisch klimaat te creëren en de spraakverstaanbaarheid te verbeteren. Bij Acosorb bieden we twee varianten aan om uw plafondisolatie te optimaliseren: spuitwerk en pleisterwerk.

 

Bent u op zoek naar akoestische isolatie voor uw ruimtes? Neem contact op door het contactformulier in te vullen en informeer naar de mogelijkheden. We geven vrijblijvende adviezen of direct een offerte op maat, indien gewenst.

Waarom geluidsisolatie op het plafond?

Er zijn talloze redenen voor het aanbrengen van geluidsisolatie op uw plafond. Een akoestisch plafond, ook wel een vlokkenplafond genoemd, brengt namelijk heel veel voordelen met zich mee. Zo kunt u vervelende galm verminderen, zodat de spraakverstaanbaarheid aanzienlijk verbetert en de ruimte een oase van rust wordt. Met een geluiddempend plafond zorgt u voor een betere akoestiek en een prettig leef- en werkklimaat.

Akoestiek verbeteren met akoestisch spuitwerk op het plafond

De akoestiek van een ruimte verbetert u door het plafond te isoleren. Laat akoestisch spuitwerk aanbrengen op het plafond. Dit weerkaatst geluid minder en creëert zo een stillere ruimte. Hoe dikker wij de spray aanbrengen, hoe beter het plafond wordt geïsoleerd. Om de juiste mix samen te stellen voor uw ruimte, wordt gekeken naar factoren als: de dikte van de muren, de kleur en het budget. Ontdek de vele toepassingen.

 

De spray wordt in één keer volkomen naadloos aangebracht om zo een homogeen resultaat te krijgen.

Voordelen van onze akoestische spray

Akoestisch spuitwerk wordt soms ook wel akoestische spray, geluidsisolerende spray of vlokkenspray genoemd. Het brengt een hoop voordelen met zich mee:

 

-Vermindert geluidsresonantie in (grote) ruimtes;
-Licht van gewicht;
-Ecologisch verantwoord (circulair product);
-Aan te brengen op elke plafondvorm;
-De levensduur is onbeperkt;
-Zeer efficiënt aan te brengen;
-In iedere kleur te leveren;
-Reduceert het energieverbruik;
-Prachtige textuur.

Akoestiek verbeteren met akoestisch pleisterwerk op het plafond

Akoestisch pleisterwerk is anders dan andere producten op de markt. De specialisten van Acosorb hebben dit product zelf ontwikkeld om pleisterwerk naadloos op de ondergrond aan te brengen.
Ons pleisterwerk verbetert de akoestiek in de kamer door de geluidsvibraties in de ruimte te verminderen en zo het geluid te absorberen. Ontdek de vele toepassingen van akoestisch pleisterwerk.

Voordelen van ons exclusieve pleisterwerk

-Aan te brengen op verschillende vormen zoals koepels en
andere krommende oppervlakken;
-U bespaart tot wel 10% op de energiekosten door de isolatie;
-Vlot en eenvoudig aan te brengen;
-Verbetert de akoestiek en vermindert galm;
-Vermindert de luchtvochtigheid in de kamer;
-Glad resultaat met akoestisch pleisterwerk.

Gratis sample

Op onze website kunt u al veel lezen over de specificaties van ons geluidsisolerende spuit- en pleisterwerk. Om u nog beter kennis te laten maken met onze akoestische oplossingen, kunt u bij ons samples opvragen. Wij komen de proefmonsters graag bij u langsbrengen of sturen het naar u toe. Acosorb past naast akoestisch spuitwerk ook pleisterwerk toe om de akoestiek te verbeteren. U kunt ook direct een sample aanvragen van akoestisch pleisterwerk.

Ruime applicatiemogelijkheden voor geluiddempende plafonds

Acosorb wordt regelmatig toegepast bij nieuwe woningen of renovaties, maar ook bij oudere gebouwen is Acosorb toepasbaar om de geluidsabsorptie te verbeteren. Er wordt samen met architecten en opdrachtgevers gekeken naar de beste manier om de akoestiek van uw plafond te verbeteren. Zo hebben we voor zeer uiteenlopende projecten prachtige resultaten kunnen boeken.

Acosorb is een specialist in het realiseren van akoestische toepassingen voor vrijwel elke ondergrond en ruimte! Lees meer over de details van onze producten.

 

Kosten geluidsisolatie plafond

Elke ruimte is anders en daarom zal het kostenplaatje voor elk project er anders uitzien. Bij Acosorb kijken we voornamelijk naar de omvang van de ruimte, de hoogte van het desbetreffende plafond en de persoonlijke voorkeuren met betrekking tot bijvoorbeeld kleur en textuur.

Vlokkenplafond met minimaal onderhoud

Onze producten zijn gemakkelijk te onderhouden en kunnen bijvoorbeeld gereinigd worden met een zachte borstel gemonteerd op een stofzuiger. We raden voor het onderhouden van uw akoestische vlokkenplafond een zachte borstel aan om het plafond zo min mogelijk te beschadigen.

Contact

Bij Acosorb is het mogelijk om een gratis sample aan te vragen, voor zowel ons spuitwerk als ons pleisterwerk. Na aanvraag komen wij dit langsbrengen of sturen we het naar u op. Wij helpen u graag om uw plafond te isoleren en de akoestiek te verbeteren. Voor de opties, samples en andere vragen kunt u contact met ons opnemen via +31 (0)20 717 3000 of via onze mail info@acosorb.nl. Ook kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen waar wij binnen 5 dagen op reageren.