Akoestisch plafond voor woonhuizen

Een akoestisch plafond in uw woonruimte is niet alleen erg functioneel, maar biedt ook een schitterend resultaat. Acosorb realiseert akoestische plafonds en wanden die bijdragen aan een hoogwaardig interieur. Ons spuit- en pleisterwerk creëert een goede spraakverstaanbaarheid en meer comfort in uw woonruimte.

Naadloze plafonds en wanden van Acosorb

Acosorb creëert akoestische plafonds en wanden in uw woonruimte door middel van spuit- of pleisterwerk. Onze akoestische oplossingen zijn hygroscopisch, volledig naadloos en hebben een onbeperkte levensduur. Wij leveren altijd maatwerk, afgestemd op uw wensen. Zo zijn er diverse afwerkingen mogelijk: van grofkorrelig tot glad. Ook zijn onze akoestische oplossingen verkrijgbaar in diverse RAL-kleuren, waardoor het resultaat altijd fantastisch aansluit op uw interieur. Zo creëren wij een fijne akoestiek met een prachtig aanzicht. Lees meer over akoestisch spuitwerk en akoestisch pleisterwerk.

Toepassingen Acosorb

De voordelen van een akoestisch plafond in uw woning

Een goede akoestiek in uw woonruimte brengt diverse voordelen met zich mee. Zo raken kinderen minder snel overprikkeld. Er is namelijk sprake van minder galm. Een goede akoestiek zorgt er bovendien voor dat u optimaal kunt genieten van muziek. U hoort de klanken zoals nooit tevoren. Tot slot zorgt een akoestisch plafond voor meer privacy. De geluiden in uw woning worden gedempt.

Meer informatie

De akoestische toepassingen van Acosorb zijn geschikt voor alle ondergronden. Wij gaan graag met u in gesprek over de diverse mogelijkheden en de beste oplossing voor uw woonruimte. Neem contact met ons op via het contactformulier of telefonisch via 020 717 3000.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Wilt u meer informatie over onze akoestische oplossingen of wilt u direct een offerte opvragen? Neem dan contact met ons op via 020 717 3000 of info@acosorb.nl.  U ontvangt binnen 5 werkdagen een op maat gemaakte offerte van ons.

Contact

Spinnerij 33
1185 ZS Amstelveen
The Netherlands

Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Vraag/ opmerking
Aanvullende info
Grootte oppervlak in m²
Plaats
Plafondtype
Plafondhoogte