Akoestisch plafond kantoor

Acosorb realiseert snel en probleemloos een akoestisch plafond op kantoor. Door middel van spuit- en pleisterwerk creëren we een fijne akoestiek in alle soorten werkruimtes. Voor een aangenaam werkklimaat op kantoor en in andere zakelijke ruimtes is een goede akoestiek noodzakelijk. Dit verhoogt de concentratie van medewerkers en daarmee neemt de productiviteit toe. Bij Acosorb bent u verzekerd van kwalitatief spuit- en pleisterwerk en een directe verbetering van de akoestiek, waardoor nagalm vermindert en bovendien energiekosten worden bespaard.

  • Uitzonderlijke geluidsabsorptie
  • In één fase naadloos aangebracht
  • 5 jaar garantie op de hechting
  • Verschillende afwerkingen mogelijk
Wilt u meer weten over de mogelijkheden of advies van een van onze experts ontvangen, neem dan gerust contact met ons op via de onderstaande buttons.

Akoestisch plafond gecreëerd door Acosorb voor de Sony Music Entertainment A’dam Office.

Akoestisch plafond gecreëerd door Acosorb voor het kantoor van Google (Nederland).

Akoestisch plafond gecreëerd door Acosorb voor de Sony Music Entertainment A’dam Office.

Mogelijkheden akoestisch plafond

Akoestisch spuitwerk

Met akoestisch spuitwerk creëren we een akoestisch plafond op kantoor. Door het behandelen van het plafond en de wanden met het spuitwerk verbetert de akoestiek op kantoor direct. De akoestische spray is licht in gewicht en volgt iedere plafond- en wandvorm. Op deze manier brengen we de spray naadloos aan. Akoestisch spuitwerk biedt verschillende afwerkingsmogelijkheden: van glad tot grofkorrelig. Ontdek meer over ons akoestisch spuitwerk. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Akoestisch pleisterwerk

Het optische aspect telt mee bij het maken van de keuze tussen spuiten en pleisteren. Akoestisch pleisterwerk heeft een zeer glad eindresultaat. Hierdoor creëren we een fijne akoestiek met een strakke afwerking. Ons akoestische pleisterwerk is geschikt voor een grote diversiteit aan ondergronden, waaronder ook koepels, gewelven en dubbel gekromde oppervlakken. Ontdek meer over akoestisch pleisterwerk van Acosorb.

Toepassingen Acosorb

Acosorb biedt verschillende akoestische oplossingen voor onder andere:


Akoestisch plafond gecreëerd door Acosorb voor het kantoor van Shoebaloo.

Contact opnemen

Het akoestisch spuitwerk en pleisterwerk van Acosorb is toepasbaar op iedere ondergrond en biedt een ideale uitkomst om direct de akoestiek op kantoor te verbeteren. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw kantoor? Neem vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar 020 717 3000 of stuur een e-mail naar info@acosorb.nl. Binnen 5 werkdagen ontvangt u vrijblijvend een offerte van ons.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Contact

Spinnerij 33
1185 ZS Amstelveen
The Netherlands

Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Vraag/ opmerking
Aanvullende info
Grootte oppervlak in m²
Plaats
Plafondtype
Plafondhoogte