Akoestisch plafond callcenter

Een goede akoestiek in callcenters is cruciaal. Medewerkers voeren tegelijkertijd telefoongesprekken, wat leidt tot een hoog geluidsniveau. Acosorb verbetert de akoestiek in uw callcenter door middel van hoogwaardig akoestisch spuit- of pleisterwerk. Onze specialisten brengen de akoestische oplossingen in één fase aan, waardoor nagalm direct vermindert. Zo creëren we snel een goede spraakverstaanbaarheid én een fijne werkomgeving. Met vijf jaar garantie op de hechting en akoestiek.

Een goede akoestiek in callcenters

Door het hoge geluidsniveau in callcenters kunnen medewerkers het een uitdaging vinden om geconcentreerd te werken. Een slechte akoestiek kan een goedlopend telefoongesprek verstoren. De klant aan de andere kant van de lijn krijgt het gevoel dat het gehele kantoor meeluistert met het gesprek. Vooral bij privacygevoelige gesprekken is dit erg vervelend. Om een fijne werkomgeving te creëren is het belangrijk dat het geluid goed geabsorbeerd wordt. Acosorb maakt dit mogelijk met akoestisch spuitwerk en pleisterwerk. Profiteer van de voordelen die onze akoestische oplossingen bieden:

  • Nagalm vermindert
  • Betere spraakverstaanbaarheid
  • Verbeter de concentratie van uw medewerkers
  • Verhoog het gevoel van privacy
  • Maskeren van achtergrondgeluiden
  • Een naadloze afwerking
  • Kwalitatief spuit- en pleisterwerk met een fraaie uitstraling

Akoestisch spuit- en pleisterwerk

Onze specialisten bewerken uw plafond en wanden met akoestisch spuit- of pleisterwerk om de akoestiek in uw callcenter direct te verbeteren. Het verschil tussen spuitwerk en pleisterwerk is het optisch resultaat. Spuitwerk heeft een grofkorrelig tot gladde afwerking. Wenst u een supergladde afwerking? Dan biedt ons pleisterwerk uitkomst. Onze akoestische oplossingen brengen we naadloos aan. Ook zijn er diverse kleuren mogelijk. Zo kunnen we het spuit- en pleisterwerk afstemmen op uw interieur. Bij Acosorb bent u altijd verzekerd van kwalitatief akoestisch maatwerk met een prachtige afwerking.

Toepassingsgebieden Acosorb

Acosorb biedt akoestische oplossingen voor onder andere:

Contact opnemen

Onze akoestische oplossingen zijn geschikt voor elke ondergrond. Voor meer informatie voor ons akoestisch maatwerk voor callcenters belt u naar 020 717 3000. Of stuur een e-mail naar info@acosorb.nl. Binnen een week ontvangt u vrijblijvend een offerte van ons.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Wilt u meer informatie over onze akoestische oplossingen of wilt u direct een offerte opvragen? Neem dan contact met ons op via 020 717 3000 of info@acosorb.nl.  U ontvangt binnen 5 werkdagen een op maat gemaakte offerte van ons.

Contact

Spinnerij 33
1185 ZS Amstelveen
The Netherlands

Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Vraag/ opmerking
Aanvullende info
Grootte oppervlak in m²
Plaats
Plafondtype
Plafondhoogte