20190118_TodaysBrew_Acosorb_Jumbo-Vught12343.jpg

Akoestisch plafond supermarkt

Acosorb realiseert akoestische plafonds en wanden die bijdragen aan een smaakvol interieur in uw supermarkt. Door middel van akoestisch spuit- en pleisterwerk verbeteren we direct de akoestiek. Onze akoestische oplossingen verminderen nagalm en creëren een goede spraakverstaanbaarheid tussen klanten en medewerkers. Dit resulteert in een fijne werk- en winkelervaring in uw supermarkt.

 

Bent u op zoek naar akoestische isolatie voor uw ruimtes? Neem contact op door het contactformulier in te vullen en informeer naar de mogelijkheden. We geven vrijblijvende adviezen of direct een offerte op maat, indien gewenst.

Direct een goede akoestiek

Typische geluiden zoals het lossen van vrachtwagens, de koel- en vriesinstallaties en het rijden van rolcontainers en winkelwagens kunnen de winkelervaring in uw supermarkt verstoren. Bezoekers en medewerkers kunnen deze geluiden als storend ervaren. Dit probleem wordt verholpen door de akoestische oplossingen van Acosorb. Wij realiseren in één fase een goede akoestiek in uw supermarkt, waardoor geluiden beter worden geabsorbeerd en nagalm vermindert. Door middel van spuitwerk en pleisterwerk creëren we akoestische plafonds en wanden in uw supermarkt. We brengen het spuit- en pleisterwerk volledig naadloos aan. Onze akoestische oplossingen zijn geschikt voor een grote diversiteit aan ondergronden en hebben een onbeperkte levensduur.

De voordelen van een goede akoestiek in uw supermarkt

Een fijne akoestiek zorgt ervoor dat klanten een prettige winkelbeleving hebben. Hierdoor spenderen klanten een langere tijd in een supermarkt met een fijne akoestiek in vergelijking tot een supermarkt met een slechte akoestiek. Dit kan leiden tot een omzetverhogend effect. Naast de geluidsabsorberende werking, zorgt het spuitwerk ervoor dat imperfecties in de ondergrond minder opvallen. Deze worden namelijk bedekt met de spray. In een mum van tijd creëren we een naadloze finish. Dit snelle proces zorgt er bovendien voor dat supermarkten (mede door toepassing van het spuitwerk) in recordtempo omgebouwd kunnen worden.

Toepassingsgebieden Acosorb

Onze duurzame en strakke akoestische afwerkingen zijn leverbaar voor onder andere:

-Restaurants
-Hotels
-Cafés
-Discotheken
-Bars
 

Toegepast op