20181210_TodaysBrew_Acosorb_VondelGymZuid12013.jpg

Akoestisch plafond sportscholen

Acosorb biedt op maat gemaakte akoestische oplossingen voor sportscholen. Onze akoestische oplossingen verbeteren direct de akoestiek in uw sportschool, verminderen nagalm en creëren een fijne fitness-ervaring. We voeren geluidsmetingen uit en brengen het akoestisch spuit- en pleisterwerk in één fase naadloos aan. Zo realiseren we snel een akoestisch plafond in uw sportschool of fitnessruimte. Bovendien heeft u vijf jaar lang garantie op de hechting.

 

Bent u op zoek naar akoestische isolatie voor uw ruimtes? Neem contact op door het contactformulier in te vullen en informeer naar de mogelijkheden. We geven vrijblijvende adviezen of direct een offerte op maat, indien gewenst.

Een goede akoestiek in uw sportschool

De geluiden afkomstig van sporters, stuiterende ballen of fitnessapparatuur veroorzaken een hoog geluidsniveau en nagalm. Dit ervaren bezoekers als vervelend en heeft een negatieve invloed op de sportervaring. Om de recreatieve waarde te verbeteren, is een goede akoestiek essentieel. Onze technische oplossingen verminderen nagalm en verbeteren direct de akoestiek in sportscholen. Door middel van akoestisch spuitwerk en pleisterwerk creëren we een betere geluidsabsorptie. Dit resulteert tot een fijne sportervaring. Onze specialisten brengen het spuit- en pleisterwerk naadloos aan op het plafond en de wanden.  Er zijn diverse afwerkingen mogelijk: van glad tot grofkorrelig. Ook zijn onze akoestische oplossingen verkrijgbaar in diverse kleuren. Zo stemmen we het spuit- of pleisterwerk volledig af op het kleurenschema binnen uw sportschool.

Toepassingsgebieden Acosorb

Onze duurzame en strakke akoestische afwerkingen zijn leverbaar voor onder andere:

-Restaurants
-Hotels
-Cafés
-Discotheken
-Bars