acosorb_hengelo-23.jpg

Akoestisch plafond kinderdagverblijf

Een goede akoestiek is een belangrijk comfortaspect in kinderdagverblijven. Het hoge geluidsniveau kan voor onveilige situaties zorgen en creëert een onrustige omgeving. Wanneer u op zoek bent naar een professionele oplossing voor het verbeteren van de akoestiek, kunt u contact opnemen met Acosorb. Wij bewerken snel en eenvoudig de wanden en het plafond met akoestisch spuit- en pleisterwerk. Nagalm vermindert direct en het geluidsniveau daalt. Zo ontstaat er een veilige en fijne omgeving voor kinderen en medewerkers.

 

-Akoestische oplossingen voor kinderdagverblijven
-Creëer een veilige omgeving voor kinderen en medewerkers
-Onderhoudsvriendelijk
-Zeer snelle en naadloze applicatie
-Op iedere ondergrond toepasbaar
-Met vijf jaar garantie op de hechting

Een goede akoestiek voor het welzijn van kinderen en medewerkers

Als eigenaar van een kinderdagverblijf wilt u natuurlijk het allerbeste voor de kinderen en uw medewerkers. Een slechte akoestiek kan dit belemmeren. Het kan namelijk leiden tot gehoorschade, stress en vermoeidheid, zowel bij kinderen als bij medewerkers. Voorkom gehoorbeschadigingen bij het personeel met akoestiek spuit- of pleisterwerk. Acosorb biedt akoestisch maatwerk met het oog op het welzijn van de kinderen en medewerkers. Bij rust, reinheid en regelmaat functioneren zowel het personeel als de kinderen het beste. Akoestisch spuit- en pleisterwerk kan de rust in de omgeving bevorderen. Bovendien creëert u op deze manier de ideale omgeving voor de ontwikkeling van de kinderen.

Een goede akoestiek voor een fijne speel- en werkomgeving

Een lange nagalm zorgt ervoor dat het geluidsniveau toeneemt, waardoor medewerkers en kinderen luider gaan praten. Het gevolg hiervan is dat de kinderen onrustig worden en harder kunnen gaan huilen of schreeuwen. Acosorb heeft de juiste middelen in huis om de akoestiek in uw kinderdagverblijf te verbeteren. Door middel van akoestisch spuitwerk en pleisterwerk zorgen we ervoor dat het geluid beter wordt geabsorbeerd. Hierdoor vermindert nagalm. Onze specialisten brengen de akoestische oplossingen in één fase naadloos aan. Zo realiseren we een fijne ruimte waarin kinderen met plezier kunnen spelen én waar uw medewerkers optimaal kunnen werken.

Akoestisch spuit- of pleisterwerk

Acosorb biedt diverse akoestische oplossing op maat. Ons akoestisch spuit- en pleisterwerk is geschikt voor elke ondergrond. Ze kunnen elke plafondvorm volgen. Het verschil tussen spuitwerk en pleisterwerk is de afwerking. Spuitwerk heeft een grofkorrelig tot glad plafond als resultaat. Pleisterwerk realiseert een superglad plafond. De specialisten van Acosorb brengen het spuit- of pleisterwerk altijd snel en naadloos aan. Bovendien hebben onze akoestische oplossingen een onbeperkte levensduur en een minimale impact op het milieu.

Contact opnemen

Voor meer informatie over ons akoestisch maatwerk kunt u contact opnemen met onze specialisten. We zijn telefonisch bereikbaar via 020 2259731. Of stuur een e-mail naar info@acosorb.nl. Binnen een week ontvangt u vrijblijvend een offerte van ons.