Geluidswerend materiaal

U heeft bij Acosorb enorm veel keuze uit verschillende soorten geluidswerend materiaal. Daarnaast kunt u kiezen uit diverse kleuren en texturen om de muren en plafonds te creëren die bij uw interieur passen. Met onze geluidswerende oplossingen gaat u niet alleen geluidsoverlast tegen, maar verbetert u ook direct de akoestiek van de ruimte.

Bij vragen of voor meer informatie kunt telefonisch contact met ons opnemen of een e-mail sturen. Het is ook mogelijk om via het onderstaande formulier een offerte aan te vragen.

020 2420365 Mail ons

Geluidsoverlast tegengaan

Door geluidswerend materiaal aan te brengen in uw woning of kantoorpand, absorbeert u twee type geluiden:

  • Luchtgeluid
  • Contactgeluid

Luchtgeluid

Luchtgeluid ontstaat door trillingen die zich via de lucht verspreiden. In woningen en kantoorpanden is luchtgeluid de grootste oorzaak van geluidsoverlast. Muren en plafonds in slecht geïsoleerde panden absorberen bijvoorbeeld harde muziek en luide gesprekken amper, waardoor u er in de woning of ruimte ernaast veel last van heeft en zich niet kunt concentreren.

Contactgeluid

Contactgeluid ontstaat door trillingen die via de muren, het plafond en de vloer verspreiden. Ook om dit soort geluiden optimaal te absorberen, raden we u aan om geluidswerend materiaal van Acosorb naadloos te laten aanbrengen. Hierdoor krijgt u een compleet sluitende afwerking en een mooi eindresultaat.

Akoestische panelen of akoestisch spuit- en pleisterwerk?

Wilt u geluidswerend materiaal laten aanbrengen op uw muren en plafonds om overlast van contact- en luchtgeluiden tegen te gaan? U kunt ervoor kiezen om geluidsabsorberende panelen aan te schaffen en die zelf in uw woning te plaatsen, maar deze panelen hebben minder effect dan de beter geluidsisolerende oplossingen van Acosorb: akoestisch spuitwerk en akoestisch pleisterwerk. Het voordeel van dit type geluidswerende oplossing is dat het stijlvol, praktisch en compleet naadloos is.

Bent u geïnteresseerd in een van onze geluidsabsorberende oplossingen en benieuwd naar uw opties? Neem contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden. We geven graag antwoord op al uw vragen. U kunt ook direct onderaan de pagina een vrijblijvende offerte aanvragen.

020 2420365 Mail ons

Geluidswerend materiaal voor de muren en plafonds

Bij Acosorb heeft u keuze uit diverse geluidswerende oplossingen in veel kleuren. Bekijk goed welke structuur bij uw interieur past:

Geluidswerend materiaal

Structuur

Acospray DC1 2.0

Gladgestreken afwerking

Acospray DC2 1.0

Fijne spuitstructuur

Acospray DC2 2.0

Fijne vlak gezette structuur

Acospray DC3

Standaard spuitstructuur

 Acospray DC1.1.0  Lichte structuur
 Acosorb F  Gladde afwerking

Hoe hoog de isolatiewaarde, hangt af van het gekozen materiaal en de dikte van de stuclaag. U beslist zelf hoe dik de laag moet worden die we naadloos voor u aanbrengen. We hanteren een minimale dikte van 5 mm en een maximale dikte van 50 mm.

Geluidswerend materiaal: toepassingen

U kunt ons inschakelen als u overlast ervaart van uw buren of dit juist wilt voorkomen. We verbeteren met onze materialen ook direct de akoestiek, zodat u zich beter kunt concentreren. We hebben veel ervaring met het isoleren van panden die voor verschillende doeleinden worden gebruikt:

In deze gebouwen is geluidswerend materiaal onmisbaar. Akoestisch spuit- en pleisterwerk kunnen op zowel horizontale als verticale oppervlakken naadloos en efficiënt worden aangebracht en hebben een effectieve werking. De materialen uit ons aanbod zijn niet voor niets de beste om geluiden zoveel mogelijk te absorberen en overlast te voorkomen.

Geheel vrijblijvende offerte aanvragen

Heeft u vragen over ons geluidswerende materiaal of bent u benieuwd naar uw mogelijkheden? U kunt altijd telefonisch contact met ons opnemen of een e-mail sturen. Als u direct een offerte wilt aanvragen, vul dan het onderstaande formulier. U ontvangt binnen 5 werkdagen antwoord van ons.

Spinnerij 33
1185 ZS Amstelveen
The Netherlands

 

Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Vraag/ opmerking
Aanvullende info
Grootte oppervlak in m²
Plaats
Plafondtype
Plafondhoogte