Galm verminderen

Galm verminderen is een van de belangrijkste redenen om de akoestiek in een ruimte te verbeteren door middel van geluidsabosorptie. De specialisten van Acosorb passen akoestisch spuitwerk en akoestisch pleisterwerk toe voor een naadloos resultaat dat de akoestiek aanzienlijk verbetert. Zo zorgt u voor een rustige omgeving om te leven en werken. U zult merken dat de spraakverstaanbaarheid verbetert en het concentratievermogen toeneemt. Acosorb werkt uw plafonds en wanden strak af met akoestisch isolatiemateriaal.

 • Toepasbaar op vrijwel iedere ondergrond
 • In één fase naadloos aangebracht op plafonds en wanden
 • Duurzaam én milieuvriendelijk

Meer weten over de mogelijkheden voor uw woning of bedrijfspand? Onze experts adviseren en informeren u graag. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte!

020 2420365 Mail ons

Galm in huis

Veel woonhuizen zijn erg gehorig en de akoestiek vormt dan ook een grote uitdaging in menig huis. Hierdoor ervaart u onder andere een vervelende galm die de spraakverstaanbaarheid hindert, het concentratieniveau verslechtert en u zelfs hoofdpijn kan bezorgen. Galm in huis zorgt voor onrust en ruis. Niet alleen tijdens gesprekken, maar ook als u tv kijkt of muziek luistert. Gelukkig kunt u er op een eenvoudige wijze iets aan doen. Met de akoestische oplossingen van Acosorb creëert u een oase van rust waar iedereen zich kan ontspannen of kan concentreren wanneer dat nodig is.

Voordelen van galm verminderen

Met het akoestisch spuit- en pleisterwerk van Acosorb vermindert u galm aanzienlijk en ervaart u de onderstaande voordelen.

 • Galm verminderen in iedere ruimte
 • Voor elk oppervlak geschikt, zowel plafonds als wanden
 • Maximale absorptie, minimaal hoogteverlies
 • 5-10% energiebesparing
 • Toepasbaar in elke kleur en samenstelling: van grofkorrelig tot superglad
 • Onderhoudsvriendelijk en oneindige levensduur
 • Brandvertragend voor extra veiligheid
 • Milieuvriendelijk: circulair product
 • 5 jaar garantie op de hechting
Acosorb F: gladde afwerking

Galm verminderen met akoestisch spuit- en pleisterwerk

Acosorb biedt verschillende manieren om galm te verminderen in uw ruimte. We passen akoestisch spuitwerk en akoestisch pleisterwerk toe. De akoestische werking van de twee is vergelijkbaar: u profiteert bij beide van maximale geluidsabsorptie. Wel is de afwerking verschillend. Met pleisterwerk creëren we een volledig glad resultaat, terwijl u met spuitwerk kiest voor een licht- of grofkorrelige look. Beide varianten leveren we in een rijk kleurenpalet en kunnen we op vrijwel iedere ondergrond toepassen. Ontdek meer over de technische specificaties van onze akoestische oplossingen.

Uiteenlopende toepassingen

Onze akoestische oplossingen zijn geschikt voor uiteenlopende toepassingen in talloze ruimtes. We verzorgen akoestisch spuit- en pleisterwerk in zowel nieuwbouw als bij renovaties, op plafonds én op wanden, op onder ander geprofileerde dakplaten, beton en gipsplaten.

Bekijk onze projecten

In de afgelopen jaren hebben onze experts al veel prachtige projecten mogen opleveren. Dit deden we voor talloze verschillende opdrachtgevers in Nederland en ver daarbuiten. Ontdek aan de hand van onze projecten hoe we diverse ruimtes hebben voorzien van hoogwaardig akoestisch comfort.

Bekijk onze projecten

Acosorb F: gladde afwerking
Acosorb F: gladde afwerking
Acosorb F: gladde afwerking

Gratis sample box ontvangen?

Om u kennis te laten maken met onze akoestische oplossingen, sturen we u graag geheel kosteloos een sample box toe. Deze box is gevuld met diverse proefstalen van ons geluidsisolerende spuit- en pleisterwerk. Vraag uw gratis samples aan via 020 2420366 of info@acosorb.nl.

Contact met Acosorb

Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden van akoestische plafonds ter vermindering van galm? Neem bij vragen of interesse contact met ons op via 020 2420367 of info@acosorb.nl. Als u een offerteaanvraag indient, ontvangt u binnen 5 werkdagen een op maat gemaakte offerte.