Akoestisch plafond zorg

Daar waar rust essentieel is voor de gemoedstoestand en het herstelproces, is ook een goede akoestiek van belang. Een akoestische omgeving maakt de ruimte aangenamer en verhoogt het comfort van patiënten en medewerkers. Onze akoestische oplossingen verminderen nagalm in elke zorginstelling. Akoestisch spuit- en pleisterwerk werkt energiebesparend en realiseert een goede spraakverstaanbaarheid. Dit resulteert in een fijne omgeving die de rust en veiligheid waarborgt. Een goede akoestiek, op plaatsen waar het er echt toe doet.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden of advies van een van onze experts ontvangen, neem dan gerust contact met ons op via de onderstaande buttons.

Melanchthon Acospray 2016
Melanchthon Acospray 2016
Melanchthon Acospray 2016

Direct een goede akoestiek

Door middel van akoestisch spuitwerk of pleisterwerk creëren we direct een goede akoestiek in zorginstellingen. Er zijn diverse afwerkingen mogelijk: van grofkorrelig tot glad. Wij brengen het spuit- of pleisterwerk in één fase naadloos aan. Onze akoestische oplossingen zijn geschikt voor elke ondergrond en kunnen in elke zorginstelling worden aangebracht. Van grote ziekenhuizen tot kleine praktijken. Een aangename akoestiek creëert een fijne sfeer in elke zorginstelling, wat resulteert in meer comfort en een prettiger herstelproces.

Acosorb toepassingen

Acosorb wordt doorgaans ingeschakeld voor een grote diversiteit aan projecten. Onze duurzame akoestische oplossingen worden toegepast in onder andere:

Akoestisch plafond Acosorb voor Thermion NijmegenAkoestisch plafond gerealiseerd door Acosorb voor Thermion in Nijmegen.

Contact openemen

Voor meer informatie over onze akoestische oplossingen zijn we telefonisch bereikbaar via 020 717 3000. Of neem contact op via het contactformulier. We bespreken graag welke toepassing het beste past bij uw situatie.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Wilt u meer informatie over onze akoestische oplossingen of wilt u direct een offerte opvragen? Neem dan contact met ons op via 020 717 3000 of info@acosorb.nl.  U ontvangt binnen 5 werkdagen een op maat gemaakte offerte van ons.

Contact

Spinnerij 33
1185 ZS Amstelveen
The Netherlands

Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Vraag/ opmerking
Aanvullende info
Grootte oppervlak in m²
Plaats
Plafondtype
Plafondhoogte