Akoestisch plafond supermarkt

Acosorb realiseert akoestische plafonds en wanden die bijdragen aan een smaakvol interieur in uw supermarkt. Door middel van akoestisch spuit- en pleisterwerk verbeteren we direct de akoestiek. Onze akoestische oplossingen verminderen nagalm en creëren een goede spraakverstaanbaarheid tussen klanten en medewerkers. Dit resulteert in een fijne werk- en winkelervaring in uw supermarkt.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden of advies van een van onze experts ontvangen, neem dan gerust contact met ons op via de onderstaande buttons.

Direct een goede akoestiek

Typische geluiden zoals het lossen van vrachtwagens, de koel- en vriesinstallaties en het rijden van rolcontainers en winkelwagens kunnen de winkelervaring in uw supermarkt verstoren. Bezoekers en medewerkers kunnen deze geluiden als storend ervaren. Dit probleem wordt verholpen door de akoestische oplossingen van Acosorb. Wij realiseren in één fase een goede akoestiek in uw supermarkt, waardoor geluiden beter worden geabsorbeerd en nagalm vermindert. Door middel van spuitwerk en pleisterwerk creëren we akoestische plafonds en wanden in uw supermarkt. We brengen het spuit- en pleisterwerk volledig naadloos aan. Onze akoestische oplossingen zijn geschikt voor een grote diversiteit aan ondergronden en hebben een onbeperkte levensduur.

De voordelen van een goede akoestiek in uw supermarkt

Een fijne akoestiek zorgt ervoor dat klanten een prettige winkelbeleving hebben. Hierdoor spenderen klanten een langere tijd in een supermarkt met een fijne akoestiek in vergelijking tot een supermarkt met een slechte akoestiek. Dit kan leiden tot een omzetverhogend effect. Naast de geluidsabsorberende werking, zorgt het spuitwerk ervoor dat imperfecties in de ondergrond minder opvallen. Deze worden namelijk bedekt met de spray. In een mum van tijd creëren we een naadloze finish. Dit snelle proces zorgt er bovendien voor dat supermarkten (mede door toepassing van het spuitwerk) in recordtempo omgebouwd kunnen worden.

Toepassingen Acosorb

Acosorb realiseert akoestische oplossingen voor onder andere:

Akoestisch plafond gecreëerd door Acosorb voor Jumbo supermarkt.

Meer informatie opvragen

Voor meer informatie over onze akoestische oplossingen zijn we doordeweeks telefonisch bereikbaar via 020 717 3000. Of stuur een mail naar info@acosorb.nl. We nemen binnen 5 werkdagen contact met u op.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Wilt u meer informatie over onze akoestische oplossingen of wilt u direct een offerte opvragen? Neem dan contact met ons op via 020 717 3000 of info@acosorb.nl.  U ontvangt binnen 5 werkdagen een op maat gemaakte offerte van ons.

Contact

Spinnerij 33
1185 ZS Amstelveen
The Netherlands

Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Vraag/ opmerking
Aanvullende info
Grootte oppervlak in m²
Plaats
Plafondtype
Plafondhoogte