Akoestisch plafond showroom

Een goede akoestiek in uw showroom is essentieel. Het gaat hierbij vaak om grote, open ruimtes waar de spraakverstaanbaarheid verstoord kan worden door nagalm. Acosorb biedt op maat gemaakte oplossingen om de akoestiek in elke showroom direct te verbeteren. Binnen een dag brengen onze specialisten akoestisch spuit- of pleisterwerk aan. Onze akoestische oplossingen hebben diverse prachtige afwerkingen en creëren een fraai uitzicht. Verbeter de ervaring van uw klant met de akoestische oplossingen van Acosorb. Met vijf jaar hechtingsgarantie.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden of advies van een van onze experts ontvangen, neem dan gerust contact met ons op via de onderstaande buttons.

Landrover Acospray 2017
Landrover Acospray 2017
Landrover Acospray 2017

Een goede akoestiek in showrooms

Voor een optimale ervaring van uw klant is het essentieel dat de spraakverstaanbaarheid in uw showroom goed is. Nagalm van gesprekken van anderen kunnen als storend worden ervaren door uw klanten en verkopers. Als u merkt dat geluiden in uw showroom onvoldoende worden geabsorbeerd, biedt Acosorb uitkomst. Onze specialisten bewerken het plafond en de wanden van uw showroom met geluidsabsorberend spuitwerk en pleisterwerk om zo direct de akoestiek te verbeteren. De akoestische oplossingen van Acosorb zijn toepasbaar op elke ondergrond. Dankzij onze diverse afwerkingsmogelijkheden creëren we de mooiste resultaten, passend bij uw interieur. Zo voorziet Acosorb uw showroom niet alleen van hoogwaardig akoestisch comfort, maar ook van een prachtig esthetisch resultaat.

Toepassingsgebieden Acosorb

Onze akoestische oplossingen worden ingezet voor een grote diversiteit aan projecten. Acosorb verbetert de akoestiek onder andere in:

Landrover Acospray 2017

Contact opnemen

Bent u benieuwd naar de akoestische oplossingen die Acosorb te bieden heeft voor showrooms? Neem contact met ons op door te bellen naar 020 717 3000 of stuur een e-mail naar info@acosorb.nl. Binnen een week ontvangt u vrijblijvend een offerte van ons.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Wilt u meer informatie over onze akoestische oplossingen of wilt u direct een offerte opvragen? Neem dan contact met ons op via 020 717 3000 of info@acosorb.nl.  U ontvangt binnen 5 werkdagen een op maat gemaakte offerte van ons.

Contact

Spinnerij 33
1185 ZS Amstelveen
The Netherlands

Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Vraag/ opmerking
Aanvullende info
Grootte oppervlak in m²
Plaats
Plafondtype
Plafondhoogte