Akoestisch plafond scholen

Scholen en andere onderwijsinstellingen zijn gebaat bij een goede akoestiek. Een goede akoestische omgeving maakt de ruimte aangenamer en verhoogt de concentratie van medewerkers en leerlingen. Dit resulteert in een goede werk- en leeromgeving. Acosorb voorziet in deze behoefte door ruimtes te behandelen met akoestisch spuit- en pleisterwerk. Dit vermindert nagalm, bespaart energie en verbetert de akoestiek.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden of advies van een van onze experts ontvangen, neem dan gerust contact met ons op via de onderstaande buttons.
Melanchthon Acospray 2016
Melanchthon Acospray 2016
Melanchthon Acospray 2016

Akoestische oplossing voor elk klaslokaal

Het akoestische spray plafond van Acosorb kan zowel in de vorm van pleisterwerk als spuitwerk worden aangebracht in elk schoolgebouw, van basisscholen tot middelbare scholen en van vmbo-colleges tot universiteitsgebouwen. Acosorb is zelfs geschikt voor in een kinderdagverblijf.

Toepassingsgebieden Acosorb

Acosorb biedt onder andere akoestische oplossingen aan voor:

  • Kindercrèches
  • Peuterspeelzalen
  • Basisscholen
  • Middelbare scholen
  • Hogescholen
  • Universiteiten

Verbetert de akoestiek en vermindert galm

Acosorb verbetert de akoestiek in scholen en kinderdagverblijven. Zo ook in Berkroden. Onze akoestische specialisten hebben in 2016 het vmbo-gebouw Melanchthon voorzien van Acospray DC2 1.0. Enkel de behandeling van het plafond is hierbij toereikend. Hierdoor is een gezond werk- en leerklimaat ontstaan.

Melanchthon Acospray 2016

Meer informatie

Acosorb is geschikt voor elke ondergrond, in zowel nieuwbouw als bestaande bouw. Neem contact met ons op om de mogelijkheden voor uw pand door te nemen.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Wilt u meer informatie over onze akoestische oplossingen of wilt u direct een offerte opvragen? Neem dan contact met ons op via 020 717 3000 of info@acosorb.nl.  U ontvangt binnen 5 werkdagen een op maat gemaakte offerte van ons.

Contact

Spinnerij 33
1185 ZS Amstelveen
The Netherlands

Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Vraag/ opmerking
Aanvullende info
Grootte oppervlak in m²
Plaats
Plafondtype
Plafondhoogte