Akoestisch plafond retail

Om een aangename winkelervaring voor klanten en een fijne werkomgeving voor uw medewerkers te creëren, is een goede akoestiek in uw winkel noodzakelijk. Acosorb realiseert in één fase een akoestisch plafond voor winkels. Zo wordt nagalm direct gereduceerd en lekt er bovendien geen energie door naar andere delen van het pand. Hierdoor bespaart u op energiekosten. Bij ons bent u verzekerd van kwalitatief spuit- en pleisterwerk dat de akoestiek direct verbetert.

  • Spuit- en pleisterwerk van hoge kwaliteit
  • In één fase naadloos aangebracht
  • Verschillende afwerkingen mogelijk
  • 5 jaar garantie op de hechting
Wilt u meer weten over de mogelijkheden of advies van een van onze experts ontvangen, neem dan gerust contact met ons op via de onderstaande buttons.
Tom Dixon Store Acospray 2017
Tom Dixon Store Acospray 2017

Akoestisch plafond gecreëerd door Acosorb voor de Tom Dixon store in Hong Kong.

Akoestisch plafond voor uw winkel

De akoestiek in uw winkel heeft invloed op de klanttevredenheid. Een open ruimte gevuld met medewerkers en klanten veroorzaakt hoge geluidsniveaus en echo’s. Klanten kunnen dit als storend ervaren. Bovendien is dit geen fijne werkomgeving voor uw medewerkers en kan het de productiviteit aantasten. Door de panden en het plafond in uw winkel te laten bewerken met ons akoestisch spuitwerk ontstaat er een uitstekende geluidsabsorptie en vermindert galm direct. Hierdoor ontstaat er een betere spraakverstaanbaarheid tussen collega’s en klanten en verbetert de werk- en winkelervaring. Bovendien kunt u rekenen op energiekostenbesparing. Onze akoestische oplossingen zijn geschikt voor zowel nieuwbouw als bestaande situaties. Acosorb is gespecialiseerd in het realiseren van akoestische plafonds in winkels door middel van akoestisch spuitwerk en akoestisch pleisterwerk.

Akoestisch spuitwerk

Door middel van akoestisch spuitwerk realiseren we een akoestisch plafond in uw winkel. Afhankelijk van de ondergrond en de wensen bepalen we de structuur, dikte en kleur van de spray. Hiermee realiseren we direct een fijne akoestiek in uw winkel. Onze akoestische spray is lichtgewicht en naadloos aan te brengen. Akoestisch spuitwerk heeft verschillende  afwerkingsmogelijkheden: van glad tot grofkorrelig.

Akoestisch pleisterwerk

Akoestisch pleisterwerk krijgt doorgaans de voorkeur wanneer een strakke afwerking gewenst is. Ons pleisterwerk is in eigen huis ontwikkeld en wordt exclusief aangeboden door Acosorb. Akoestisch pleisterwerk is geschikt voor diverse ondergronden en buigt mee met koepels en andere vormen. Hierdoor ontstaat er een strak plafond dat netjes en naadloos is afgewerkt voor een optimale geluidsabsorptie in uw winkel.

Andere toepassingen

Wij bieden diverse akoestische oplossingen voor verschillende toepassingen. Een akoestisch plafond biedt een ideale uitkomst voor onder andere:

Akoestisch plafond gerealiseerd door Acosorb voor Ace & Tate in Nederland.

Contact

Acosorb biedt akoestisch spuit- en pleisterwerk dat toepasbaar is op iedere ondergrond. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw winkel? Neem vrijblijvend contact met ons op. Bel naar 020 717 3000 of stuur een e-mail naar info@acosorb.nl.  Binnen een week ontvangt u vrijblijvend een offerte van ons.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Wilt u meer informatie over onze akoestische oplossingen of wilt u direct een offerte opvragen? Neem dan contact met ons op via 020 717 3000 of info@acosorb.nl.  U ontvangt binnen 5 werkdagen een op maat gemaakte offerte van ons.

Contact

Spinnerij 33
1185 ZS Amstelveen
The Netherlands

Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Vraag/ opmerking
Aanvullende info
Grootte oppervlak in m²
Plaats
Plafondtype
Plafondhoogte