Akoestisch plafond sportscholen

Acosorb biedt op maat gemaakte akoestische oplossingen voor sportscholen. Onze akoestische oplossingen verbeteren direct de akoestiek in uw sportschool, verminderen nagalm en creëren een fijne fitness-ervaring. We voeren geluidsmetingen uit en brengen het akoestisch spuit- en pleisterwerk in één fase naadloos aan. Zo realiseren we snel een akoestisch plafond in uw sportschool of fitnessruimte. Bovendien heeft u vijf jaar lang garantie op de hechting.

Sportschool Acospray
Sportschool Acospray

Akoestisch plafond gerealiseerd voor Vondelgym Zuid.

Een goede akoestiek in uw sportschool

De geluiden afkomstig van sporters, stuiterende ballen of fitnessapparatuur veroorzaken een hoog geluidsniveau en nagalm. Dit ervaren bezoekers als vervelend en heeft een negatieve invloed op de sportervaring. Om de recreatieve waarde te verbeteren, is een goede akoestiek essentieel. Onze technische oplossingen verminderen nagalm en verbeteren direct de akoestiek in sportscholen. Door middel van akoestisch spuitwerk en pleisterwerk creëren we een betere geluidsabsorptie. Dit resulteert tot een fijne sportervaring. Onze specialisten brengen het spuit- en pleisterwerk naadloos aan op het plafond en de wanden.  Er zijn diverse afwerkingen mogelijk: van glad tot grofkorrelig. Ook zijn onze akoestische oplossingen verkrijgbaar in diverse kleuren. Zo stemmen we het spuit- of pleisterwerk volledig af op het kleurenschema binnen uw sportschool.

Gratis sample box

Om een beter beeld te krijgen van de mogelijke afwerkingen met ons akoestisch spuit- en pleisterwerk, sturen we u graag gratis een sample box toe met diverse proefmonsters. Neem contact met ons op via 020 717 3000 of info@acosorb.nl.

Akoestische oplossingen voor diverse toepassingen

Ons akoestisch spuit- en pleisterwerk is niet alleen geschikt voor sportscholen en fitnessruimtes, maar ook voor onder andere:

Contact opnemen

Bent u benieuwd naar onze akoestische oplossingen voor sportscholen? Neem contact met ons op door te bellen naar 020 717 3000 of stuur een e-mail naar info@acosorb.nl. Binnen een week ontvangt u vrijblijvend een offerte van ons.