Akoestisch plafond bedrijfspanden

Om een aangenaam werkklimaat te creëren, is een goede akoestiek noodzakelijk. Met een akoestisch spray plafond van Acosorb verandert elke ruimte in een fijne werkomgeving. Het plafond reduceert nagalm tot een minimum en er lekt geen warmte naar andere delen van het pand, waardoor u op de energiekosten bespaart.

Zadkine Acospray 2012
Zadkine Acospray 2012
Zadkine Acospray 2012

Naadloos spuitwerk en pleisterwerk voor het bedrijfsleven

Akoestisch spuit- en pleisterwerk wordt volledig naadloos aangebracht en is beschikbaar in verschillende structuren en kleuren. Acosorb is van toegevoegde waarde in elke zakelijke omgeving, van overheidsinstelling tot shared spaces en van kleine tot grote bedrijven.

Toepassingsgebieden Acosorb

Onze strakke en akoestische afwerkingen zijn geschikt voor onder meer:

  • Overheidsgebouwen
  • Bedrijfsverzamelgebouwen
  • Magazijnen

Akoestische oplossingen voor bedrijven

U kunt Acosorb toepassen in elke bedrijfsruimte, het is geschikt voor zowel plafonds als wanden. De afgelopen jaren heeft Acosorb de akoestiek verbeterd in verschillende kantoren. Zo is in 2017 het hoofdkantoor van Google Nederland voorzien van een akoestische laag. Het imponerende gebouw aan de Amsterdamse Zuidas scoort dankzij de toepassing van Acosorb uitstekend op het gebied van akoestiek.

Google NL Acospray 2017

Contact

Voor meer informatie over de prijs en mogelijkheden van een akoestisch plafond neemt u contact met ons op via 020 717 3000 of door gebruik te maken van het contactformulier.