Akoestisch spuitwerk voorbeelden

Ons akoestisch spuitwerk passen we in praktisch elke denkbare ruimte toe. Van nieuwbouw tot oudbouw en van verticale tot horizontale oppervlakken. Optimaliseer de akoestiek in uw ruimte door de nagalm te verminderen met ons akoestisch spuitwerk. Ontdek in welke soorten ruimtes we dit realiseren.

Bedrijfspanden

 

Hotels

 

Horeca

 

Kantoren

 

Woonhuizen

 

Retail

 

Scholen

 

Showrooms

 

Zorg

 

Sportscholen

 

Supermarkt

 

Museum

 

Zwembaden

 

Casino

 

De werking van akoestisch spuitwerk

Met akoestisch spuitwerk wordt er een laag absorberend materiaal aangebracht op het plafond en de wanden. Het aangebrachte materiaal heeft een dempend effect op de galm van diverse geluiden. Na het aanbrengen van het akoestische spuitwerk is de akoestiek in de ruimte direct verbeterd. Lees meer over de werking van akoestisch spuitwerk en ontdek over welke soorten materiaalkleuren we beschikken.

Projecten van Acosorb

We zetten ons bij Acosorb in voor het optimaliseren van het akoestische klimaat. Dit realiseren we voor zowel projecten in Nederland als in het buitenland. Met onze eigen ontwikkelde manier van akoestisch spuitwerk voorzien we u van akoestisch comfort van de hoogste standaard. Bekijk een aantal voorbeelden van akoestisch spuitwerk projecten.

Akoestisch spuitwerk design

Naast het aanbrengen van spuitwerk voor de akoestische functionaliteit in ruimtes, zetten we het absorberende materiaal op diverse andere manieren in. Ontdek hoe we het effect van ons akoestisch materiaal inzetten in combinatie met design. Laat u inspireren door een kijkje te nemen in de designprojecten waar Acosorb aan heeft deelgenomen.

Veelgestelde vragen over akoestisch spuitwerk

Heeft u vragen over akoestisch spuitwerk? We hebben de belangrijkste vragen en antwoorden voor u op een rijtje gezet. Mocht uw vraag hier niet tussen staan, stel hem dan via ons contactformulier. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Contact met Acosorb

Wilt u graag meer informatie of wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? We staan u graag te woord en voorzien u van passend advies. Neem hiervoor contact met ons op via 020 717 3000, info@acosorb.nl of maak gebruik van ons contactformulier. U kunt daarnaast bij ons een vrijblijvende prijsopgave en een sample van ons product opvragen.