Onderhoud akoestisch spuitwerk

Vanwege de unieke samenstelling van het product is ons akoestisch spuitwerk erg onderhoudsarm. Hoe vaak het akoestisch spuitwerk precies onderhouden moet worden hangt onder andere af van de mate van vervuiling en hoe vaak de ruimte gebruikt wordt. U kunt een volledig onderhoudsvoorschrift aanvragen door te bellen naar 020 717 3000 of door een e-mail te sturen naar info@acosorb.nl.

Reiniging akoestisch spuitwerk

De spuitlaag kunt u het beste reinigen met behulp van een stofzuiger met een zachte borstel. Zo verwijdert u stof en spinnenwebben effectief, zonder dat uw wanden en plafond beschadigen. Is er sprake van hardnekkige vervuiling, zoals nicotine of vet, en is een stofzuiger niet voldoende? Dan kan de laag geschuurd en overgespoten worden. Dit heeft geen invloed op de akoestische eigenschappen van het materiaal.

Beschadigd spuitwerk

Beschadigingen in het spuitwerk kunnen de specialisten van Acosorb voor u repareren. Wanneer er een kleurverschil ontstaat, spuiten we dit over, zodat de muur of het plafond er weer mooi en egaal uitziet.

5 jaar garantie

Indien de ondergrond na het aanbrengen van het spuit- of pleisterwerk geen behandelingen door derden heeft ondergaan, profiteert u van een garantie van 5 jaar. Deze garantie geldt voor de hechting en de geluidsabsorberende werking.

Persoonlijk onderhoudsadvies

Voor persoonlijk advies over het onderhoud van ons akoestische spuit- en pleisterwerk kunt u contact opnemen met de specialisten van Acosorb. We zijn telefonisch te bereiken via 020 717 3000 en u kunt mailen info@acosorb.nl.