Acosorb DC2 2.0: fijne vlak gezette structuur

Akoestisch spuitwerk om galm te verminderen

Acospray is een naadloze akoestische spuitpleister. Acosorb brengt het product in één fase op iedere ondergrond aan. In elke gewenste dikte en op wanden en plafonds van iedere omvang. Het product is verkrijgbaar van nagespaand tot grofkorrelig en in een uitgebreide reeks kleuren.

Akoestiek verbeteren en energie besparen

Optimale akoestiek en energiebesparing gaan hand in hand. In een dikte van 3,5 cm, direct op de ondergrond verspoten, wordt een alpha w = 1,0 behaald. De thermisch isolerende eigenschap van Acospray voorkomt dat er minder energie naar andere delen van het gebouw lekt. Besparingen van 5% tot 10% zijn geen uitzondering.

Natuurlijke, duurzame en veilige geluidsabsorptie

Deze spuitpleister bestaat voornamelijk uit gerecyclede natuurlijke cellulosevezels. Door vermenging met additieven optimaliseert Acosorb de levensduur en brandveiligheid. Acospray wordt op basis van een watergedragen polymeer verspoten. Het gebruik van boraten hebben wij tot een absoluut minimum beperkt tot onder de EU-norm van 5%. Hiermee is Acospray veilig voor onze uitvoerders en klanten.

Helder onderhoudsadvies en vijf jaar garantie

Het materiaal is eenvoudig te reinigen met een stofzuiger voorzien van zachte borstel. Voorts biedt Acosorb heldere onderhoudsadviezen en –ondersteuning via Acocare.

Bij beschadigingen is de pleister op eenvoudige wijze plaatselijk te repareren. Acosorb geeft vijf jaar garantie op de hechting en akoestische werking van Acospray.

  • Naadloze akoestische spuitpleister in één fase
  • Optimale akoestiek en energiebesparing van 5-10%
  • Natuurlijke, duurzame en veilige samenstelling
  • Eenvoudige reiniging en vijf jaar garantie

Acospray DC2 2.0 details downloaden

Download hieronder de details van Acospray DC2 2.0. U kunt de details als pdf of DWG downloaden. Wilt u in één keer de volledige set downloaden? Klik dan op de eerste optie.