Akoestisch pleisterwerk voorbeelden

Met akoestisch pleisterwerk creëert u verbeterde akoestiek met een strakke afwerking. Het naadloze absorberende materiaal passen we in alle denkbare ruimtes toe. Denk hierbij aan horizontale en verticale oppervlakken in nieuwbouw- en oudbouwprojecten. Het pleisterwerk vermindert de nagalm. Op elke ondergrond absorbeert het geluid en zorgt het voor een prettig akoestisch klimaat. Bekijk een aantal voorbeeldruimtes waarin akoestisch pleisterwerk aangebracht kan worden.

Bedrijfspanden

 

Hotels

 

Horeca

 

Kantoren

 

Woonhuizen

 

Retail

 

Scholen

 

Showrooms

 

Zorg

 

Sportscholen

 

Supermarkt

 

Museum

 

Zwembaden

 

Casino

 

Het resultaat van akoestisch pleisterwerk

Akoestische pleisterwerk is een door Acosorb exclusief ontwikkeld product. Het product bestaat uit absorberend materiaal dat geluidsgalmen vermindert. Onze specialisten brengen het pleisterwerk naadloos aan op muren, plafonds en andere constructies. Er zijn meerdere resultaten te behalen met het verbeteren van het akoestische klimaat. Denk aan onder andere een verbeterde spraakverstaanbaarheid, rust aan het oor en een verhoogd concentratievermogen. Zo kan men optimaal leven in een werk- en privéomgeving. Lees meer over de kracht van ons akoestisch pleisterwerk en de beschikbare kleurkeuzes.

Akoestische projecten van Acosorb

Met onze pleisterwerk projecten zetten we ons in om het akoestische klimaat te verbeteren. We realiseren dit voor akoestische projecten in zowel het binnen- als het buitenland. Met onze eigen ontwikkelde producten zijn we uniek in de markt en stellen we een hoge standaard op het gebied van akoestisch comfort.

Akoestisch design

Het akoestisch absorberende materiaal kunt u naast de functionaliteit in ruimtes op verschillende wijzen inzetten. Ontdek op welke manieren akoestisch materiaal geplaatst wordt in combinatie met design. Laat u inspireren door de designprojecten waar Acosorb aan heeft deelgenomen.

Veelgestelde vragen omtrent akoestisch pleisterwerk

We hebben voor u een aantal belangrijke vragen en antwoorden over akoestisch pleisterwerk opgesteld. Heeft u een vraag die hier niet tussen staat? Neem in dit geval contact met ons op. Stel uw vraag via het contactformulier.

Ontdek wat Acosorb voor u kan betekenen

Wilt u meer weten over onze producten? Ontdek wat we voor u kunnen realiseren. We voorzien u graag van een vrijblijvende offerte en bezorgen u een gratis sample van ons pleisterwerk. Neem voor meer informatie telefonisch contact op via 020 717 3000 of stuur uw vragen naar info@acosorb.nl.