Veelgestelde vragen over akoestisch pleisterwerk

Het akoestisch pleisterwerk van Acosorb zorgt voor een verbeterde akoestiek in uw ruimte. Op deze pagina vind u de veelgestelde vragen omtrent akoestisch pleisterwerk. Heeft u een andere vraag? Dan kunt u contact met ons opnemen via ons contactformulier.

Hoeveel kost akoestisch pleisterwerk?

Er zijn verschillende zaken van invloed op de prijs van akoestisch pleisterwerk. Bijvoorbeeld de oppervlakte, het gebruikte materiaal, de kleur en de dikte. Ieder project is anders, daarom varieert de prijs ook altijd. We leveren maatwerk en daarom maken graag voor u persoonlijk een vrijblijvende offerte. Neem contact met ons op, binnen vijf werkdagen ontvangt u van ons een offerte.

Hoelang is de garantie van akoestisch pleisterwerk?

We geven 5 jaar garantie op zowel de geluidsabsorberende werking als de hechting op ons pleister- en spuitwerk. Het is mogelijk deze periode in overleg aan te passen.

Is het mogelijk een sample te krijgen?

Van de verschillende uitvoeringen van akoestisch pleisterwerk hebben we proefmonsters beschikbaar. Heeft u interesse in een sample? We laten het u graag zien en brengen een sample langs of sturen het op. Neem dan contact op of bel ons via 020 717 3000.

Binnen welke termijn kunnen jullie beginnen?

Normaal gesproken duurt het niet langer dan vier weken voordat we akoestisch pleisterwerk komen aanbrengen.

Welke kleuren zijn er beschikbaar?

Naast onze standaard kleur wit, Acosorb White, leveren we pleisterwerk in alle gewenste kleurstellingen op basis van NCS en RAL. In dat geval wordt er pigment toegevoegd aan ons standaard product. Wilt u weten wat er mogelijk is? Neem dan contact op of bel 020 717 3000.

Hoe onderhoud ik mijn akoestisch pleisterwerk?

Acosorb’s akoestische pleisterwerk is gemakkelijk te onderhouden. Een reiniging met de stofzuiger met zacht opzetstuk is voldoende. Voor een volledige instructie, leest u meer over het onderhoud van akoestisch pleisterwerk.