Akoestisch pleisterwerk onderhouden

Het akoestisch pleisterwerk van Acosorb is erg onderhoudsvriendelijk. Dat heeft mede te maken met de hoogwaardige samenstelling van het pleisterwerk. In hoeverre er onderhoud moet worden verricht is afhankelijk van waar de ruimte voor wordt gebruikt, en hoe vaak. Voor een uitgebreid onderhoudsvoorschrift op maat, kunt u ons bellen via 020 717 3000, of mailen naar info@acosorb.nl.

Akoestisch pleisterwerk reinigen

Het schoonmaken van de pleisterlaag gaat het beste met een stofzuiger voorzien van een zacht opzetstuk. Zo beschadigt u het akoestisch pleisterwerk niet. Heeft u te kampen met serieuze vervuiling, zoals nicotine- of vetaanslag? In dat geval kunnen de experts van Acosorb het pleisterwerk opschuren en opnieuw spuiten. Zo brengen we het weer terug in nette staat, zonder dat het nadelig is voor de akoestische karakteristieken van het pleisterwerk.

Beschadigingen in het pleisterwerk

Als er sprake is van beschadigingen in het akoestisch pleisterwerk, dan kunnen onze specialisten die voor u repareren. Mocht er na de reparatie kleurverschil zijn ontstaan, dan spuiten we dit over. We doen er alles aan om het pleisterwerk weer netjes en egaal te krijgen.

Garantie op akoestisch pleisterwerk

Acosorb geeft altijd 5 jaar garantie op de geluidsabsorberende werking en de hechting op al het spuit- en pleisterwerk. De garantie op de geluidsabsorberende werking blijft alleen geldig wanneer het spuit- en pleisterwerk geen verdere behandelingen heeft ondergaan door derden.

Advies op maat

We lichten u graag persoonlijk voor hoe u het beste uw akoestisch pleister- en spuitwerk kunt onderhouden. De specialisten van Acosorb staan voor u klaar: telefonisch via 020 717 3000 of via e-mail: info@acosorb.nl.