Acosorb F: gladde afwerking

Glad akoestisch pleisterwerk, in alle kleuren verkrijgbaar

Acoplaster is naadloos akoestisch pleisterwerk dat Acosorb in meerdere lagen aanbrengt. In vier diktes: 3, 24, 32 en 43 mm. Direct op de bouwkundige ondergrond of op een metal stud regelwerk voorzien van een enkele gipsplaat. Het product is verkrijgbaar in een uitvoerige keur aan texturen en in alle kleuren. Van spackstructuur tot zeer glad. Acosorb belooft de hoogste akoestische prestatie, zonder aan esthetiek in te boeten.

Akoestiek verbeteren met volledige vormvrijheid

Acoplaster is een compleet systeem dat Acosorb met brede rolsteigers aanbrengt. Het is mogelijk direct tegen de wand of een kozijn te eindigen. Bij het ontbreken van een begrenzing, plaatst Acosorb een aluminium hoekprofiel. Acoplaster is ook geschikt voor koepels, gewelven en andere dubbelgekromde oppervlakken.

Zorgvuldige opbouw van materialen: veilig en duurzaam

Dit pleisterwerk bestaat uit een mineraalwolplaat dat Acosorb middels volledige verlijming monteert. Wij werken het plaatmateriaal glad af met een akoestische pleisterlaag. Deze pleisterlaag bestaat voornamelijk uit gerecyclede natuurlijke cellulosevezels. Door vermenging met additieven optimaliseert Acosorb de levensduur en brandveiligheid.

Helder onderhoudsadvies en vijf jaar garantie

Acosorb kan vochtwerende eigenschappen aan het pleisterwerk toevoegen voor eenvoudige reiniging met een vochtige doek. Voorts bieden wij heldere onderhoudsadviezen en –ondersteuning via Acocare. Bij beschadigingen is de pleister op eenvoudige wijze plaatselijk te repareren. Acosorb geeft vijf jaar garantie op de hechting en akoestische werking van het materiaal.

  • Naadloos akoestisch spuitwerk in meerdere lagen
  • De hoogste akoestische prestatie en volledig vormvrij
  • Natuurlijke, duurzame en veilige samenstelling
  • Eenvoudige reiniging en vijf jaar garantie

Acoplaster details downloaden

Download hieronder de details van Acoplaster. U kunt de details als pdf of DWG downloaden. Wilt u in één keer de volledige set downloaden? Klik dan op de eerste optie.