Akoestisch plafond tandartspraktijk

De akoestiek in tandartspraktijken heeft invloed op de beleving van de patiënten. Een goede akoestiek verbetert de verstaanbaarheid, vergroot de privacy en zorgt tevens voor een prettigere werksfeer. Acosorb heeft diverse akoestische oplossingen in huis om de akoestiek in uw tandartspraktijk direct te verbeteren. Zo verminderen we nagalm effectief en dragen we bij aan een fijne ervaring voor patiënten en medewerkers.

De rol van akoestiek in uw tandartspraktijk

Akoestiek speelt een grote rol bij de beleving van patiënten en medewerkers in tandartspraktijken. Het holle geluid in wachtruimten kan leiden tot spanning en een naar gevoel. Dit gevoel van onbehagen nemen de patiënten vervolgens mee naar de behandelruimte, waar de slechte akoestiek weer leidt tot een slechte verstaanbaarheid. De nagalm die geproduceerd wordt door de tandartsapparatuur ervaren zowel patiënten als behandelaars als onprettig. Verbeter de beleving voor uw patiënten en medewerkers door de akoestiek te perfectioneren. Acosorb biedt diverse oplossingen voor het effectief verbeteren van de akoestiek in tandartspraktijken. Ons akoestisch maatwerk kent vele voordelen:

  • Creëer een fijnere omgeving voor patiënten en medewerkers
  • Verminder nagalm
  • Verbeter de privacy
  • Gemakkelijker communiceren
  • Altijd op maat gemaakte akoestische oplossingen
  • Diverse kleuren en afwerkingen mogelijk

Complete akoestische oplossingen

Om de akoestiek te verbeteren, bewerkt Acosorb het plafond en de wanden met akoestisch spuitwerk en pleisterwerk. Het verschil tussen ons spuit- en pleisterwerk is het optisch resultaat. Spuitwerk resulteert in een grofkorrelige tot gladde afwerking. Wenst u een supergladde afwerking? Dan biedt ons pleisterwerk uitkomst. Onze akoestische oplossingen hebben altijd een naadloze afwerking en zijn geschikt voor alle ondergronden. De specialisten van Acosorb creëren graag een passende oplossing voor u, gebaseerd op uw wensen.

Akoestiek met een fraai uitzicht

Onze akoestische oplossingen zijn niet alleen erg effectief, ze zorgen ook voor een prachtig optisch resultaat. Het akoestisch spuit- en pleisterwerk zijn beschikbaar in diverse RAL-kleuren. Zo kunnen we onze akoestische oplossingen altijd aanpassen aan het interieur en bent u altijd verzekerd van een kwalitatief en prachtig akoestisch plafond op maat.


Akoestisch plafond gerealiseerd door Acosorb voor Thermion

Toepassingsgebieden

Acosorb biedt akoestische oplossingen voor onder andere:

Contact opnemen

Voor meer informatie over onze akoestische oplossingen voor tandartspraktijken belt u naar 020 717 3000. Of stuur een e-mail naar info@acosorb.nl. Binnen een week ontvangt u vrijblijvend een offerte van ons.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Wilt u meer informatie over onze akoestische oplossingen of wilt u direct een offerte opvragen? Neem dan contact met ons op via 020 717 3000 of info@acosorb.nl.  U ontvangt binnen 5 werkdagen een op maat gemaakte offerte van ons.

Contact

Spinnerij 33
1185 ZS Amstelveen
The Netherlands

Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Vraag/ opmerking
Aanvullende info
Grootte oppervlak in m²
Plaats
Plafondtype
Plafondhoogte