Akoestisch plafond museum

Een goede akoestiek in een museum is essentieel. De museumbezoeker wil natuurlijk ongestoord van kunst kunnen genieten. Acosorb biedt op maat gemaakte akoestische oplossingen om het geluidscomfort in musea direct te verhogen. Wij leveren een grote mate van betrokkenheid en optimale kwaliteit om de beste resultaten te bereiken. Akoestisch spuit- en pleisterwerk heeft bovendien een prachtige afwerking en zorgt voor een fraai uitzicht. Elk museumbezoek wordt prettiger met behulp van de akoestische oplossingen van Acosorb.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden of advies van een van onze experts ontvangen, neem dan gerust contact met ons op via de onderstaande buttons.

Akoestisch plafond gerealiseerd voor Waterlinie Museum

Een goede akoestiek in historische musea

Veel musea zijn gevestigd in historische gebouwen, zoals het Rijksmuseum in Amsterdam. Deze panden hebben vaak vloeren gemaakt van steen of gelakt hout. Hierdoor bezitten ze van oorsprong meestal een slechte akoestiek en ontstaat er al gauw geluidshinder. De akoestische oplossingen van Acosorb verbeteren direct de akoestiek en zorgen ervoor dat het historische karakter van het museum wordt behouden. De nagalm vermindert, het geluidscomfort verhoogt direct en er ontstaat een perfecte akoestiek. Onze jarenlange ervaring zorgt ervoor dat we altijd een passende oplossing hebben voor elk museum.

Akoestische oplossingen voor moderne musea

Ook moderne musea hebben veel baat bij de akoestische oplossingen van Acosorb. Deze grote, open ruimtes met veel bezoekers kunnen zorgen voor een onaangename akoestiek. We verbeteren direct de akoestiek door middel van ons akoestische spuit- en pleisterwerk. Ons akoestische spuitwerk biedt diverse afwerkingsmogelijkheden: van glad tot grofkorrelig. Wenst u een strakke afwerking? Dan biedt ons akoestische pleisterwerk een ideale uitkomst. Onze akoestische oplossingen stemmen we altijd af op uw wensen en behoeften en brengen we naadloos aan. Bovendien zijn onze akoestische oplossingen geschikt voor alle ondergronden.

Gratis sample box

Om een beter beeld te krijgen van de mogelijke afwerkingen, sturen we u graag een gratis sample box toe. In de sample box vindt u diverse proefmonsters van onze akoestische oplossingen. Vraag de sample box aan door te bellen naar 020 717 3000. Of stuur een mail naar info@acosorb.nl.

Toepassingsgebieden Acosorb

Acosorb wordt ingeschakeld voor een grote diversiteit aan projecten. We bieden akoestische oplossingen voor onder andere:

Meer informatie

Bent u benieuwd naar onze akoestische oplossingen voor musea? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. We zijn telefonisch te bereiken via 020 717 3000. Of stuur een mail naar info@acosorb.nl. We voorzien u zo spoedig mogelijk van een reactie.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Wilt u meer informatie over onze akoestische oplossingen of wilt u direct een offerte opvragen? Neem dan contact met ons op via 020 717 3000 of info@acosorb.nl.  U ontvangt binnen 5 werkdagen een op maat gemaakte offerte van ons.

Contact

Spinnerij 33
1185 ZS Amstelveen
The Netherlands

Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Vraag/ opmerking
Aanvullende info
Grootte oppervlak in m²
Plaats
Plafondtype
Plafondhoogte