Akoestisch plafond voor hotels

Speciaal voor hotels ontwikkelt Acosorb unieke en hoogwaardige plafonds waardoor de akoestiek in de ruimte verbetert. Het akoestische spray plafond beperkt de nagalm tot een minimum en voorkomt dat er warmte ontsnapt, waardoor de energiekosten lager uitvallen.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden of advies van een van onze experts ontvangen, neem dan gerust contact met ons op via de onderstaande buttons.

Jakarta Hotel Acospray 2018
Jakarta Hotel Acospray 2018

Akoestisch spuitwerk en pleisterwerk voor hotelketens

De akoestische producten van Acosorb worden naadloos op het plafond en wanden aangebracht. U kiest uit verschillende kleuren en structuren die altijd een verrijking van de ruimte zijn. Het spuitwerk en pleisterwerk zijn geschikt voor elke plek waar overnacht wordt: van kleine hotelletjes tot grote hotelketens.

Toepassingsgebieden Acosorb

Akoestisch spuit- en pleisterwerk wordt toegepast in onder andere een:

  • Hotel
  • Bed & Breakfast
  • Short stay
  • Vakantiehuisje
  • Camping
  • Bungalow

Akoestisch plafond voor hotels in Amsterdam en Breda

In 2016 hebben we het Marriott Hotel Nassau Breda voorzien van Acospray met de DC2 2.0 spuitstructuur, vlakke afwerking in de kleur Ila Grey. Door Acosorb aan te brengen op de wanden rondom de kozijnen is de akoestiek flink verbetert. Ook verschillende delen van het Jakarta Hotel in Amsterdam zijn behandeld met onze akoestische spray. Het verbeterde plafond draagt bij aan het hoogwaardige interieur waar het Jakarta Hotel bekend om staat.

Ontdek Acosorb

Acosorb wordt toegepast van hotelkamers tot de lobby. Onze specialisten vertellen u graag meer over akoestiek in uw hotel. Neem voor meer informatie contact met ons op via 020 717 3000 of maak gebruik van het contactformulier.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Wilt u meer informatie over onze akoestische oplossingen of wilt u direct een offerte opvragen? Neem dan contact met ons op via 020 717 3000 of info@acosorb.nl.  U ontvangt binnen 5 werkdagen een op maat gemaakte offerte van ons.

Contact

Spinnerij 33
1185 ZS Amstelveen
The Netherlands

Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Vraag/ opmerking
Aanvullende info
Grootte oppervlak in m²
Plaats
Plafondtype
Plafondhoogte