Akoestisch plafond bibliotheken

In bibliotheken is het extra belangrijk dat men rustig kan lezen of studeren, zonder gestoord te worden door een vervelende nagalm. Een akoestisch plafond biedt daarom de perfecte uitkomst voor bibliotheken. Hierdoor geniet iedereen van een oase van rust. Met geluidsabsorberend spuitwerk en pleisterwerk verhogen we de concentratie en creëren we een prettige werksfeer. Bovendien zorgt de naadloze afwerking voor een prachtige, nette uitstraling. Zo wordt een bezoek aan de bibliotheek voor iedereen een comfortabele en rustgevende ervaring.

  • Uitzonderlijke goede geluidsabsorptie
  • naadloos aangebracht in één fase
  • 5 jaar garantie op de hechting
  • Diverse soorten afwerkingen mogelijk
Wilt u meer weten over de mogelijkheden van akoestische plafonds of wilt u advies van een van onze experts ontvangen? Neem gerust contact met ons op via de onderstaande knoppen.

Akoestische oplossingen voor bibliotheken

Een akoestisch plafond is een effectieve oplossing om te voorkomen dat het rumoerig wordt in de bibliotheek. Mensen komen er om alleen boeken te lezen of juist om een rustig plekje te vinden om geconcentreerd te werken of studeren. Hoe dan ook, de akoestiek van de ruimte is cruciaal voor een prettig binnenklimaat. Een slechte akoestiek leidt tot concentratieverlies en een onprettig leef- en werkklimaat. Acosorb komt met een effectieve oplossing in de vorm van akoestisch spuitwerk en akoestisch pleisterwerk.

Akoestisch spuitwerk

Door muren en plafonds te behandelen met onze akoestische spray, zorgen we ervoor dat geluid beter wordt geabsorbeerd. Hierdoor verminderen we nagalm en verbeteren we de akoestiek in de ruimte. Akoestisch spuitwerk brengen we volledig naadloos aan en kunnen we samenstellen in verschillende dikten, structuren en kleuren./p> Meer over akoestisch spuitwerk >

Akoestisch pleisterwerk

Naast spuitwerk heeft Acosorb akoestisch pleisterwerk ontwikkeld om de akoestiek in ruimten te verbeteren. Ons pleisterwerk brengen we naadloos aan op een verlaagde constructie of tegen de bouwkundige ondergrond. Het materiaal is afgedekt met een transparante akoestische pleisterlaag, die de geluidsenergie afbreekt en voor een prettig akoestisch klimaat zorgt.

Meer over akoestisch pleisterwerk >

Gratis sample box

Om u kennis te laten maken met alle mogelijkheden voor de afwerkingen, sturen we u graag kosteloos een sample box toe. Hierin vindt u verschillende proefmonsters van de akoestische oplossingen die Acosorb biedt. U vraagt deze gratis sample box eenvoudig aan via 020 717 3000 of info@acosorb.nl.

Toepassingen Acosorb

Acosorb biedt verschillende akoestische oplossingen voor onder andere:

Meer informatie? neem contact op!

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van akoestische plafonds in openbare ruimten, zoals bibliotheken? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op via 020 717 3000 of door een mail te sturen naar info@acosorb.nl. We sturen u binnen 5 werkdagen een passende offerte.

Contact

Contact

Spinnerij 33
1185 ZS Amstelveen
The Netherlands

Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Vraag/ opmerking
Aanvullende info
Grootte oppervlak in m²
Plaats
Plafondtype
Plafondhoogte